Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Genelde akşamüzeri dersten çıkıp arabaya gittiğimde ön camda(diğerlerinde bişey yok) buğu oluyor hafifte değil epey kalın oluyor, epeydir yağmurda yok ankarada acaba biyerden sumu alıyor diye düşünüyorum.
Soru
Ozan Kar
Genelde akşamüzeri dersten çıkıp arabaya gittiğimde ön camda(diğerlerinde bişey yok) buğu oluyor hafifte değil epey kalın oluyor, epeydir yağmurda yok ankarada acaba biyerden sumu alıyor diye düşünüyorum.
Benden başka problem yaşayan varmı?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
11
6
4
4
Popular Days
Ksm 16
20
Ara 19
8
Ara 20
8
Ksm 17
5
Top Posters For This Question
Ozan Kar 11 posts
Cem Boneval 6 posts
Ümit Vaysaloğlu 4 posts
Engin Uzunoğlu 4 posts
Popular Days
Ksm 16 2012
20 posts
Ara 19 2012
8 posts
Ara 20 2012
8 posts
Ksm 17 2012
5 posts
Popular Posts
Yakup Ç. A.
Problem değil canım bu, cam buğu önleyici sprey al sık ve yayarak sil. Fizik kanunlarına problem demeyin Doğanın kanunu bu normaldir Güvenli Sürüşler
Cem Boneval
Bence elmaya yazık etme hepsini ye... Eskiden deniz maskelerinin içine patatesi kesip sürerdik. Kesik patates aynı zamanda ağır mobilya kaydırmada kullanılır. Nerelere geldik... Klimayı açın,
Yakup Ç. A.
Dalga ile ne alaka abi ben yorumumu yaptım sende bana dedinki ilk arabam değil..Ne diyebilirim ki ? kolay gelsin inş çözersin dedim. 2 3 4 ise geçmişte kaç tane olduğunu bilmediğimden okeyto?
Bu soruda 49 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap