Ali Çolakoğlu Oluşturma zamanı: Kasım 16, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 16, 2012 Cümleten hayırlı akşamlar... 1)Geçen gün gauge menüyü ilk defa açtım ve bir baktım esp lambası varmış.Ama konsolda esp düğmesi yok.acaba devamlı etkin mi kalıyor ? 2)Titanyum paketlerde yokuş kalkış desteği standart olarak mı var yoksa opsiyon olarak mı sunulmuş? bide çalışıp çalışmadığını nasıl anlayacağız ? İyi forumlar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Esp etkin kalıyor. Yokuş kalkış desteği titanyumda standart ve çalışıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Çolakoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Esp etkin kalıyor. Yokuş kalkış desteği titanyumda standart ve çalışıyor. Hocam ama nedense yokuşlarda falan ayağımızı frenden çekince araba direkt geriye doğru kayıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Ayarlar menüsünden sürücü destek alt başlığına girip oradan yokuş kalkış desteğini işaretlemen lazım.Eğer açık değilse devreye girmez. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Çolakoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Ayarlar menüsünden sürücü destek alt başlığına girip oradan yokuş kalkış desteğini işaretlemen lazım.Eğer açık değilse devreye girmez. öyle bir seçeneğe hiç denk gelmedim ??Acaba tekrardan programlanması falan mı gerekiyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Yokuş kalkış desteği olmayan titanium var mı bilmiyorum ama bende o menü altında yokuş kalkış desteği,şehir içi otomatik frenleme,çekiş kontrol ssitemi gibi seçenekler var.Hepsini işaretledim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Çolakoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Yokuş kalkış desteği olmayan titanium var mı bilmiyorum ama bende o menü altında yokuş kalkış desteği,şehir içi otomatik frenleme,çekiş kontrol ssitemi gibi seçenekler var.Hepsini işaretledim. yine de teşekkür ederim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 bende ufacık eğimde bile devreye giriyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Bildiğim kadarıyla en az %3 eğimde devreye giriyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 %sini bilemicem ama otoparkın eğiminde bile devreye giriyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serhat E. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Yokuş kalkış araba viteste olduğu sürece devreye giriyor. Boşta iken bırakıyor haliyle.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Türkiye'de yasal olarak en fazla eğimin %60 olduğunu düşünürsek %3 çok az bir eğim.Bahsettiğiniz otopark Cepa,Ankamall gibi AVM'ler ise kesin devreye girer.Bu eğimleri kağıt üzerinde göstermenin bir yolu vardı ama şimdi hatırlayamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Arkadaşın arabası Focus 2,5 titanium ama ... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 M. Esat Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Evet Ben de Onu Diyecektim Yokuş Kalkış Desteği Focus 2,5 Yok Diye Biliyorum,Ama ESP Standart Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Fren'e tam basarak aktif olur yani öyle yarı gaz yarı frenle olmaz yarı debriyaj felan.. normal frene basıp duracaksınız.. Sonra 3 sn seni tutar.. Olay bukadar basit. Kitapçığınızda bu bilgileri detaylı olarak bulabilirsiniz.Okumanız şiddetle tavsiyedir. EDİT: Araba f2'ymiş yani bu ikisi de arabanda yok.. olsa görecektin yol bilgisayarında.. Gauge menüsü sizin bakmanız gereken yer değil oraya takılmayın 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Türkiye'de yasal olarak en fazla eğimin %60 olduğunu düşünürsek %3 çok az bir eğim.Bahsettiğiniz otopark Cepa,Ankamall gibi AVM'ler ise kesin devreye girer.Bu eğimleri kağıt üzerinde göstermenin bir yolu vardı ama şimdi hatırlayamadım Otopark giriş çıkışından bahsetmiyorum bilkentteki normalde düz olan ancak normalde eğim bile sayılmayacak kadar megilli otoparkından bahsediyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ali Çolakoğlu
Cümleten hayırlı akşamlar...
1)Geçen gün gauge menüyü ilk defa açtım ve bir baktım esp lambası varmış.Ama konsolda esp düğmesi yok.acaba devamlı etkin mi kalıyor ?
2)Titanyum paketlerde yokuş kalkış desteği standart olarak mı var yoksa opsiyon olarak mı sunulmuş? bide çalışıp çalışmadığını nasıl anlayacağız ?
İyi forumlar...
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 26 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap