Ali Çolakoğlu Oluşturma zamanı: Kasım 16, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 16, 2012 Cümleten hayırlı akşamlar... 1)Geçen gün gauge menüyü ilk defa açtım ve bir baktım esp lambası varmış.Ama konsolda esp düğmesi yok.acaba devamlı etkin mi kalıyor ? 2)Titanyum paketlerde yokuş kalkış desteği standart olarak mı var yoksa opsiyon olarak mı sunulmuş? bide çalışıp çalışmadığını nasıl anlayacağız ? İyi forumlar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Yokuşta durun, vites boşta ayak frende. Vitesi bire takıp ayağı frenden çekin. Araba geri kaymaz. F3 için bahsediyorum. F2,5 'larda var mı bilmiyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 M. Esat Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2012 Focus 2,5 titanium x paketlerde yokuş kalkış desteği yok ki var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Çolakoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Yokuşta durun, vites boşta ayak frende. Vitesi bire takıp ayağı frenden çekin. Araba geri kaymaz. F3 için bahsediyorum. F2,5 'larda var mı bilmiyorum. hocam vitesi 1 e debriyaja basmadan mı takacağız anlamadım ? öyle vites geçer mi ki ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 hocam vitesi 1 e debriyaja basmadan mı takacağız anlamadım ? öyle vites geçer mi ki ? Engin Bey şöyle demeye çalışmış:1-Rampada durdunuz.Vites boşta, aynı zamanda doğal olarak geri kaçmasın diye frene de basıyorsunuz tabii ki. 2-Daha sonra debriyaja basıp vitesi 1'e alıyorsunuz. 3-Ve sonra ayağınızı frenden çektiğinizde aracın yaklaşık 2-3 saniye boyunca geri kaymadığını göreceksiniz. Bunları yaparken 3.adım dışında frenden ayağınızı çekmiyorsunuz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Çolakoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 (düzenlendi) Engin Bey şöyle demeye çalışmış:1-Rampada durdunuz.Vites boşta, aynı zamanda doğal olarak geri kaçmasın diye frene de basıyorsunuz tabii ki. 2-Daha sonra debriyaja basıp vitesi 1'e alıyorsunuz. 3-Ve sonra ayağınızı frenden çektiğinizde aracın yaklaşık 2-3 saniye boyunca geri kaymadığını göreceksiniz. Bunları yaparken 3.adım dışında frenden ayağınızı çekmiyorsunuz. anladım teşekkür ederim.peki sistemin tekrardan kodlanmasına gerek var mı? geçenlerde aracın beynini , aküsünü falan sökmüştük . Kasım 18, 2012 Ali Çolakoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 anladım teşekkür ederim.peki sistemin tekrardan kodlanmasına gerek var mı? geçenlerde aracın beynini , aküsünü falan sökmüştük . O konuda maalesef fazla bilgim yok.Ama büyük ihtimalle gerek yoktur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 2.5 focuslarda Yokuş Destek sistemi YOK,ayrıca ESP paketi almamışssanız,tit X bile olsa ESP YOK....Sadece ESP Paketi alınanlarda var,ESP li 2.5 Focus çok az Trkiyede,çünkü genelde satış elemanları bu arabanın yol tutuşu çok iyi esp gereksiz diyip herkese esp siz focus 2,5 ları kakaladılar,bunlardan biri de bendim,espsiz araba almam diye gidip kendimi TİT X donanımlı,Sunrooflu ama ESPSİZ f 2,5 almış olarak bulmuştum ) 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 2.5 focuslarda Yokuş Destek sistemi YOK,ayrıca ESP paketi almamışssanız,tit X bile olsa ESP YOK....Sadece ESP Paketi alınanlarda var,ESP li 2.5 Focus çok az Trkiyede,çünkü genelde satış elemanları bu arabanın yol tutuşu çok iyi esp gereksiz diyip herkese esp siz focus 2,5 ları kakaladılar,bunlardan biri de bendim,espsiz araba almam diye gidip kendimi TİT X donanımlı,Sunrooflu ama ESPSİZ f 2,5 almış olarak bulmuştum ) sanada hep kakalıyorlar kardeşim şimdi de sonysiz focus 3 ü kakaladılar hemde dur alma düşcek müşcek derken bayağı da fiyatı artmıştı.... sen yine bütün parçalalrını garantiden değiştirip intikamını alırsın boşver.... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Nurullah Büyükyılmaz Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2016 16.11.2012 - 20:44 tarihinde, ufuk özdemir yazdı: Yokuş kalkış desteği olmayan titanium var mı bilmiyorum ama bende o menü altında yokuş kalkış desteği,şehir içi otomatik frenleme,çekiş kontrol ssitemi gibi seçenekler var.Hepsini işaretledim. Sa iyi forumlar bende 2011 titanyum var bunda dediginiz yokuş kalkış varmı yoksa bile sonradan takılıyor mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali cemal Akyol Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2018 Merhaba 2010 model Ford fusion yokuş kalkış desteği var mı ? Aktif edilebilir mi? Kim yapabilir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2018 18 dakika önce, Ali cemal Akyol yazdı: Merhaba 2010 model Ford fusion yokuş kalkış desteği var mı ? Aktif edilebilir mi? Kim yapabilir ? ESP var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ali Çolakoğlu
Cümleten hayırlı akşamlar...
1)Geçen gün gauge menüyü ilk defa açtım ve bir baktım esp lambası varmış.Ama konsolda esp düğmesi yok.acaba devamlı etkin mi kalıyor ?
2)Titanyum paketlerde yokuş kalkış desteği standart olarak mı var yoksa opsiyon olarak mı sunulmuş? bide çalışıp çalışmadığını nasıl anlayacağız ?
İyi forumlar...
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 26 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap