Ahmet Gürbüz Oluşturma zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 17, 2012 Merhaba; sizlerede fikrimizi soralım dedim Babam araba almaya karar verdi geçen sene 2008 model 2.0TDI passatı vardi iki sene kullandıktan sonra sattık onu,şimdi ise babam iki arabanın arasında kararsız biri 2012 Opel Astra sedan 1.3 CDTI 95 HP Cosmo paket,biriside FocusIII Style 1.6 TDCI 115 HP Sedan benim gönlüm focus ta tabi küçük bir araştırmadan sonra Astrada olmayan birçok özellik Focus da var iki araç arasında fikir önerisinde bulunursanız sevinirim Teşekkürler ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Focus 3 Tdci Titanium + Smart 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Opel'in motoru alınmaması için yeterli sebep. Performans aracı almıyoruz ama bu kadar yetersiz olmamalı. Alıp motor yuzunden satan insanlar var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 1.3 dizel motor b segmentinde iyi hoş ama c segmentinde olmuyor bence. Ben focus derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Focus tabiki.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 opel 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 (düzenlendi) Astra'nın 1.6 TDCI gibi az yakan çok kaçan bir dizel getirmediği sürece Focus karşısında şansı yok diye düşünüyorum. Kasım 17, 2012 Alper Arda Yazar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 opel 1.6 115 hp tdci motor koymadığı sürece focus karşısında pek şansı yok gibi..ama yine de araç alırken ihtiyaçlar göz önüne alınmalı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 2 tane focus 3 değiştirdim bidaha değiştircek olsam yine focus alırım bu segmennte bu fiyatlar arasında alınacak araba yok focus al kafan rahat etsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Sırf motor için bile olsa Focus diyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bulut_ömer Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Opel sloganında ''Rekabet sona erdi'' diyor ama hiç bir zaman astra focusa rakip olamamıştı ki herhalde focus dışında ki araçlara diyor opel )) Hiç kafanı bile yorma bence fındık kadar motora o kadar para verilmez adamı verem eder o motor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 her,açıdan focus bencede. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 2.0 TDI 140'lık da olsa 170'lik de olsa seri bir araç ondan sonra 1.3 CDTI Opel Astra babanızı ciddi olarak performans açısından bunaltabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 bence astranın tek bir avantajı var oda tasarımı. oda zevk olayı tabii. ben hb benzinli otomatik astra ve focus arasında kalıp focusu seçtim son andada dizele karar verdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 İkilemlerde bence önemli olan hangisine daha fazla ilgi duyduğunuzdur, kalitesi tasarımı vs ne kadar iyi olsa da bir aracın en azından tatminkar bir motoru yoksa benim için şansı da yoktur; Focus hem daha fazla ilgi duyduğunuz hem de daha iyi bir motor seçeneğine sahip olduğundan tercih edilmesi gereken model bence. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap