Ahmet Gürbüz Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 2.0 TDI 140'lık da olsa 170'lik de olsa seri bir araç ondan sonra 1.3 CDTI Opel Astra babanızı ciddi olarak performans açısından bunaltabilir 2.0TDI 140 HP lik highline 1 di araba uzun yol arabasıydı son zamanlar şehir içinde fazla yakmaya başlayınca bide yıllık vergi+kasko masrafı büyümüştü; biz Astrayı Hem düşük motor vergisi bide yakıtta cimri olmasından aklımızda kalmıştı ama babamı azdaha zorlarsam focus aldıracam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürcan Yılmaz Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 bencede fokus Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yusuf terzi Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 2.0 TDI 140'lık da olsa 170'lik de olsa seri bir araç ondan sonra 1.3 CDTI Opel Astra babanızı ciddi olarak performans açısından bunaltabilir aynısı sıkıntı 1.6 TDCI için de geçerli. bence 1.6 EB... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 aynısı sıkıntı 1.6 TDCI için de geçerli. bence 1.6 EB... 1.6 TDCI karşılaştırmada yavaş kalsa da yine de seri ve çok çok erken kesilmeyen bir araç. 1.6 EB 170'lik Passat'ı bile harcar bence Şimdi baktım kağıt üstünde 1 saniye civarı daha hızlı 0-100'de. Hız arttıkça bu ne kadar artar bilmiyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 1.6 TDCI karşılaştırmada yavaş kalsa da yine de seri ve çok çok erken kesilmeyen bir araç. 1.6 EB 170'lik Passat'ı bile harcar bence Şimdi baktım kağıt üstünde 1 saniye civarı daha hızlı 0-100'de. Hız arttıkça bu ne kadar artar bilmiyorum. Focus'un esamesi okunmaz bunun yanında Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap