Burak Koç Oluşturma zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 17, 2012 !.6 benzinli 125bg. manuel focus vardı aklımda satınalmak için ama önerileriniz doğrultusunda bugün 1.0 eb titanium test sürüşünde bulundum.1.6 dan daha az benzin sarfiyatı olduğundan bu özellikleriyle hiç ilgilenmedim sadece gidişini merak ediyorum..Kısa bir sürüş oldu ama arabayı oldukça zorladım..hız,kavşaklara ve sokakalara sert ve ani giriş,kırmızı ışıkta hızlı kalkış..daha ziyade bunları denedim.. valla ne diyim..performansa bayıldım..Açıkcası yazılanları okuyordum ama bu kadar performanslı olacağını tahmin etmemiştim.hani derler ya anlatılmaz yaşanır o hesap oldu bendekide.. Bunun neticesindede Titanium + Smart paket 1.0L EcoBoost 125PS 5K siparişini verdim.. Tanışma bölümünde yorumlarını esirgemeyen ve beni bilgilendiren arkadaşlara çok teşekkür ederim. Güzel günlerde görüşmek ümidiyle.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Hayırlı Olsun Şimdiden Güzel Ve Doğru Bir Tercih Tebrikler.Ne Kadara Anlaştınız Acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Hayırlı olsun, teslimat zamanı belli mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Teşekkür ederim.. 52.750 tl. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 teşekkür ederim Cem bey,bu önümüzdeki hafta sonuna doğru hazır olacak sanırım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 hayırlı uğurlu olsun,güzel tercih yapmışsınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Teşekkür ederim..valla bu güzel olumlu yorumları duydukça içim daha çok kıpır kıpır ediyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Hayırlı olsun...Geçen hafta bende tekno+smart olanını test ettim gerçekten mükemmel bir araç... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Yaşasın kötülük :smiley2k: :smiley2k: :smiley2k: :smiley2k: :smiley2k: Bir kurban daha bulduk hahahahahah :D Şaka bir yana emin olun çok memnun kalacaksınız 1.0 almış olduğunuza. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Arda Yazar Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 (düzenlendi) Doğru tercih Hayırlı olsun ... Kasım 17, 2012 Alper Arda Yazar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Hayırlı olsun güle güle kullanın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Koç Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Çok teşekkür ederim arkadaşlar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Hayırlı olsun,güle güle kullanın.Araçla ilgili izlenimleriniz kullandıkça pekişecek ve daha çok seveceksiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa K. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 hayırlı olsun burak bey. bende aynı sizinkinin donanım seviysinde burdaki yorumlar üzerine siparişini verdim. gelsin sürelim bizde yorumlarımızla katkı sağlarız inşallah. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kürşat Demirci Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap