Öcal Ö. Oluşturma zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 17, 2012 Bugün HGS ile ilk geçiş deneyimimde kaçak geçiş gerçekleştirdim.Aynanın altına yapıştırdım ama okumadı.Bunu nereye yapıştırmak gerekiyor.HGS sitesinden geçişlerim gözüküyor.Lakin bakiyede düşmede yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Otomatik Mesaj Bu konu, "Focus Garajı → Focus C-Max & Grand C-max" kategorisinden "Ortak Alan - Sosyal → Otomobil Sohbetleri" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Cam'ın üstünde boyanın olmadığı yere yapsanız ? Ön cam'ın sol alt veya sol üstüne yani.. CEVAP: BURAYA Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Öcal Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Cam'ın üstünde boyanın olmadığı yere yapsanız ? Ön cam'ın sol alt veya sol üstüne yani.. o bölgeleride denedim.işyeri otoparkına giriş için stickerı elimle camdan dışarı çıkarıp okutuyorum:)En son çare camı kırıp normal düz cam taktıracağım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 o bölgeleride denedim.işyeri otoparkına giriş için stickerı elimle camdan dışarı çıkarıp okutuyorum:)En son çare camı kırıp normal düz cam taktıracağım. Ben daha onu görmedim o yüzden net bilgim yok. Üzerinde veya alırken yapıştırma bilgisi verilmedi mi ? Burada anlatmışlar gerçi http://hgsmusteri.ptt.gov.tr/bosCSC/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Öcal Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Ben daha onu görmedim o yüzden net bilgim yok. Üzerinde veya alırken yapıştırma bilgisi verilmedi mi ? Burada anlatmışlar gerçi http://hgsmusteri.ptt.gov.tr/bosCSC/ aynen orada anlatıldığı şekilde yapıştırdım.Ama çekmiyor,çıkarmayı denedim elimde kaldı ..Sağlam yapıştırıcı kullanmışlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 aynen orada anlatıldığı şekilde yapıştırdım.Ama çekmiyor,çıkarmayı denedim elimde kaldı ..Sağlam yapıştırıcı kullanmışlar. Zaten 30 lira her arabadan fix kar ediyorlar Başlı başına soygun örneği Geçmiş olsun şimdi yenisi içinde para isterler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Ben de bu hafta almayi dusunuyorum, baska alan kullanan var mi forumda? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Bence ogs daha iyi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Temiz Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Bence de... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Bence ogs daha iyi bende hem ogs hem kgs var...bazen ogs kalabalık olunca kgs den geçiyordum... kgs yi iptal edip hgs ye geçecez artık... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Gülkokan Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 babamın arabasına uyguladık. Dikiz aynası ön cama bağlı olduğu için bağlantı noktasının 5 cm altına tam hizalayacak şekilde yapıştırdık. Herhangi bir sıkıntı olmadı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Benim bildigim kadarıyla camdaki siyah noktali yada renkli kısım bu tip cihazlar için var. Ben ogsleri bu sekilde kullanıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kürşat Demirci Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Aracı teslim alırken, ön camdaki siyah noktalı yere yapıştırılması gerektiği söylenmişti. Henüz yapıştırmadık gerçi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Burada anlatmışlar gerçi http://hgsmusteri.ptt.gov.tr/bosCSC/ Simdi baktim buraya ama şöyle bir sıkıntı var. Arabanızın metalik cama sahip olup olmadigini kontrol ediniz yaziyor. Bizim arabalarda ön cam rezistansı var o etkiler mi acaba ? Okumayabilir mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap