yusuf terzi Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 ogs hgsden sanki daha masum. pili bitince tekrar satınalsınlar diye pil değiştirmek için açtığında kendini imha eden bir sistem koymuşlar. en azından benekli yerde çalışıyor. hgs pilsiz ama çıkarınca, ya da yanlış yere yapıştırınca heba oluyor demekki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Bey Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Arkadaşlar, HGS sticker'ları aracımızın neresine takılacaktır bununla ilgili tecrübesi veya bilgisi olan arkadaşların bilgilendirmeleri çok iyi olacaktır. PTT'nin HGS sitesinde aynanın bağlantısının 5 cm. altına yapıştırılmalı gibi genel bir bilgilendirme yapılmış ancak genel olması nedeniyle her araca uyabileceğini düşünmüyorum. Ben Cmax Trend kullanıcısıyım, yardımlarınızı bekliyorum.. Her zaman kazasız belasız yolculuklar dilerim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Arkadaşlar, HGS sticker'ları aracımızın neresine takılacaktır bununla ilgili tecrübesi veya bilgisi olan arkadaşların bilgilendirmeleri çok iyi olacaktır. PTT'nin HGS sitesinde aynanın bağlantısının 5 cm. altına yapıştırılmalı gibi genel bir bilgilendirme yapılmış ancak genel olması nedeniyle her araca uyabileceğini düşünmüyorum. Ben Cmax Trend kullanıcısıyım, yardımlarınızı bekliyorum.. Her zaman kazasız belasız yolculuklar dilerim.. Varolan başlıktan devam edelim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Öcal Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Otosandan gelen cevap resimdeki bölgeye yapıştırılacak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 aktif şehir içi güvenlikli f3 lerde ayna altında yapıştıracak yer yokki : ) . benim camdan hiçbirşey okumuyor gibi bişi , site içine girmek için de elimde tutuoyorum kapı otomatını , ogs de birkaçkere kaçak geçis yazdı , gerçi ceza gelemdi ama , bir anormallik var f3 lerin camlarında ... resistanstanmıdır , nedendir bende hep tırsarak giriyorum , okuyacakmı okumayacak mı diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 aktif şehir içi güvenlikli f3 lerde ayna altında yapıştıracak yer yokki : ) . benim camdan hiçbirşey okumuyor gibi bişi , site içine girmek için de elimde tutuoyorum kapı otomatını , ogs de birkaçkere kaçak geçis yazdı , gerçi ceza gelemdi ama , bir anormallik var f3 lerin camlarında ... resistanstanmıdır , nedendir bende hep tırsarak giriyorum , okuyacakmı okumayacak mı diye En kenarlara koyun, orada rezistant olmaması lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Tekrar yazıyorum tüm araçlarda siyah noktali bölüm bu tıp cihazlar içindir. Dışarıdan gözle görülmesi gerekmez. Hgs aldım gelmesini bekliyorum cumada istanbula gidicem büyük ihtimalle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Bey Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 Değerli Arkadaşlar, HGS sticker'ının araçlarımızın nereye yapışması konusunda Olimpia Cam Hizmetlerini aradım. En iyi onlar bilir diye düşündüm. Camdaki aynanın arkasında bulunan siyah noktalı kısma yapıştırmamızın doğru olacağını ifade ettiler. Ayrıca HGS'yi yapıştırırken yapışkan kısmının tümünü açmayıp iki kenarından az bir kısmı açarak yapıştırmamızı bu şekilde çıkarmak veya yerini değiştirmek gerekirse kolaylık olacağını belirttiler. Kullanan müşterilerin bu şekilde HGS'nin sorunsuz okunduğunu söylemişler.. Bilgilerinize.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 HGS de OGS gibi radyo frekans sistemi üzerinden çalışıyor, dolayısı ile rezistanslı camlardaki metal kafes olasıdır ki sinyal transferinde aksaklıklara yol açıyor. Aynanın iki yanındaki güneş siperi amaçlı siyah noktacıklarla boyanmış alan hem rezistans içermiyor hem de doğrudan görme alanını etkilemiyor. Buranın kullanılması bana da mantıklı geliyor. Hoş OGS ile nereden tutsam okutuyorum ama o aktif sistem olduğundan sinyali daha güçlü ve uzun menzilli olabilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2012 Benim ogs buraya takılı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Benim ogs buraya takılı Serdarım çok aşağıda olmamışmı ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Serdarım çok aşağıda olmamışmı ?? Sorun teşkil etmiyor abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Sorun teşkil etmiyor abi Etmez tabii sürekli tutamaça tutunarak seyir halinde Serdar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Sorun teşkil etmiyor abi Etmez tabii sürekli tutamaça tutunarak seyir halinde Serdar... Adımız çıktı tabi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Harbi ya oraya takılmaz o zaten camda yer kalmamıştı, simdi nasıl görecen etrafı, yakınlaştıkça kör nokta artıyor haliyle anlık dalgınlık üzebilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap