Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Harbi ya oraya takılmaz o zaten camda yer kalmamıştı, simdi nasıl görecen etrafı, yakınlaştıkça kör nokta artıyor haliyle anlık dalgınlık üzebilir Benimde aynı noktaya takılı sayılır. Bi problem olmuyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Görüş açısında sıkıntı yaşamadım hiç aldığım günden beri araçta takılı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 ben elimle tutuyorum ogs cihazını... yapışkanı camda kaldı bide... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Tamam canım siz takın Ama orası benim gözümde çok komik bir nokta. Zaten ahmet abi seninki diğerinden farklı sende kocaman ünite yok. C.SAFE'li camlarda zaten o kısımda bakacam cam kısıtlı. Aynaya asılan şeyler bile yer yer tehlikeli olabiliyor. Hani diyorlar yaa bir sıkıntı yaşamadım; iyi ama sıkıntı olduğunda belki birdaha buraya yazamayacaksın ? Bunu unutuyoruz..Olmaması olmayacak anlamına gelmiyor ne yazıkki. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2012 Bizim OGS bu sensör bloğunun solunda. Kullanırken görmüyorum bile. Serdar abinin koyduğu yerde başka zımbırtı var. Sevmiyorum ön cama yapıştırılan herhangi bir şeyi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Dün itibari ile bende hgs etiketini aldım ve aracın iç dikiz aynasının yanında bulunan noktalı bölgeye yapıştırdım henüz geçiş yapıp deneme şansım olmadı ama kafama takılan başka birşey var bir gün bu arabayı satarsam bu hgs olayı nasıl olacak aracı hgs ile beraber mi vereceğiz yoksa hgs yi söküp o şekilde mi teslim edeceğiz yada ne noter devrinden sonra postahaneden de hgs devri mi yapacağız alan kişiye ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Dün itibari ile bende hgs etiketini aldım ve aracın iç dikiz aynasının yanında bulunan noktalı bölgeye yapıştırdım henüz geçiş yapıp deneme şansım olmadı ama kafama takılan başka birşey var bir gün bu arabayı satarsam bu hgs olayı nasıl olacak aracı hgs ile beraber mi vereceğiz yoksa hgs yi söküp o şekilde mi teslim edeceğiz yada ne noter devrinden sonra postahaneden de hgs devri mi yapacağız alan kişiye ? hgs etiketini sökeceksiniz, etiket iptal olacak. yeni etiket alıp bakiyesini aktarabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Ben buraya yapıştırdım hadi hayırlısı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Ben buraya yapıştırdım hadi hayırlısı Gelseydi bende oraya yapistiricaktim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 @Sabri Özer, Sabri bende cuma günü garanti bankdan 30tl ye aldım ruhsat arasına koymuştum nasılsa biri yapıştırır diyordum ...çok iyi oldu ...sorunsuz geçiyorsun değilmi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 @Sabri Özer, Sabri bende cuma günü garanti bankdan 30tl ye aldım ruhsat arasına koymuştum nasılsa biri yapıştırır diyordum ...çok iyi oldu ...sorunsuz geçiyorsun değilmi ? Bekir abi yarın 2 gibi gecicem karşıya bakalım buraya yazarım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Bey Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Bekir abi yarın 2 gibi gecicem karşıya bakalım buraya yazarım Sabri Bey, yapıştırdığın yerde gişeler okudu mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Sabri Bey, yapıştırdığın yerde gişeler okudu mu? Yukarda yazıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Sabri Bey, yapıştırdığın yerde gişeler okudu mu? Yok daha geçmedim dedim ya yarın 2 gibi geçeceğim bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Bey Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Yok daha geçmedim dedim ya yarın 2 gibi geçeceğim bakalım Afedersin tarihe bakmamışım, umarım sorunsuz geçersinde bizde HGS'yi aynı yere yapıştırırız.. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.. : ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap