Engin Karagöz Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 HGS ile ilgili bir sorunum var... Şimdi eski aracımı sattım satarkende üzerinde ki HGS etiketini doğal olarak söktüm. Şimdi yeni aracı babamın üzerine yapmak için il dışına çıkmam gerekiyor ama üzerinde HGS kart yok. Giderken HGS kart çıkartsam bnm adıma olacak ama zaten 2 gün sonra babamın üzerine satış yapacağımdan onun da iptal edilmesi gerekecek (plaka da değişeceğinden) düşündüm en iyisi ben kaçak geçeyim en fazla plakaya 11 katı ceza geliyormuş. Bolu'yu hesap edersek 20 lira felan alırlar benden. zaten HGS almaya kalksam 30 liramı alacaklar hepsini harcayamadan yine satış yapmak zorunda kalacam ve kalan bakiye için PTT şubelerinde sürünecem... Sizin fikriniz ne bu durumda? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 HGS ile ilgili bir sorunum var... Şimdi eski aracımı sattım satarkende üzerinde ki HGS etiketini doğal olarak söktüm. Şimdi yeni aracı babamın üzerine yapmak için il dışına çıkmam gerekiyor ama üzerinde HGS kart yok. Giderken HGS kart çıkartsam bnm adıma olacak ama zaten 2 gün sonra babamın üzerine satış yapacağımdan onun da iptal edilmesi gerekecek (plaka da değişeceğinden) düşündüm en iyisi ben kaçak geçeyim en fazla plakaya 11 katı ceza geliyormuş. Bolu'yu hesap edersek 20 lira felan alırlar benden. zaten HGS almaya kalksam 30 liramı alacaklar hepsini harcayamadan yine satış yapmak zorunda kalacam ve kalan bakiye için PTT şubelerinde sürünecem... Sizin fikriniz ne bu durumda? Bence de öyle yapın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 plakanın üzerine kayıtlı hgs var...yapıştırmadım ama...sistemde kayıtlı hgs olduğu için acaba hesabımdan düşer mi yoksa cezayı yer miyim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Karagöz Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 plakanın üzerine kayıtlı hgs var...yapıştırmadım ama...sistemde kayıtlı hgs olduğu için acaba hesabımdan düşer mi yoksa cezayı yer miyim? Yapıştımadığınızdan sistem okuyamayacak o yüzden kaçak geçiş olarak sayacak. Bu da geçiş yaptığınız güzergaj ücretinin 11 katının hesabınızdan düşmesi anlamına geliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 plakanın üzerine kayıtlı hgs var...yapıştırmadım ama...sistemde kayıtlı hgs olduğu için acaba hesabımdan düşer mi yoksa cezayı yer miyim? Her türlü ceza yersin, o orada okunacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 Her türlü ceza yersin, o orada okunacak abi sistemde kayıtlıyım işte yapıştırmasak da olur aslında..yani sistemi öyle yapsınlar plaka okuma sistemi var ki benim plakamı okuyor...bakacak sistemde hgs kaydım var hop düşecek bakiyemden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 abi sistemde kayıtlıyım işte yapıştırmasak da olur aslında..yani sistemi öyle yapsınlar plaka okuma sistemi var ki benim plakamı okuyor...bakacak sistemde hgs kaydım var hop düşecek bakiyemden Sen taksan ne olur eline mi yapışır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 (düzenlendi) Sen taksan ne olur eline mi yapışır bak benim dediğim her gişeye uygulanır gerek yok yani ogs cihazı takmaya hgs yapıştırmaya bir plaka okuma sistemi tamam...sonra sisteme kayıt olacaksın bakiyenden düşecek camımda bir şeylerin olmasını istemiyorum belki ekleme: bu arada bende ikiside var..ikiside cama yapışık değil Mayıs 1, 2013 Onur Sezgin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 bak benim dediğim her gişeye uygulanır gerek yok yani ogs cihazı takmaya hgs yapıştırmaya bir plaka okuma sistemi tamam...sonra sisteme kayıt olacaksın bakiyenden düşecek camımda bir şeylerin olmasını istemiyorum belki Bende arabaya binmeden gitmek istiyorum, direkt, uğraşmadan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 Bende arabaya binmeden gitmek istiyorum, direkt, uğraşmadan biraz olur şeyi söyle...o dediğin 50 yıl sonra Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 HGS ile ilgili bir sorunum var... Şimdi eski aracımı sattım satarkende üzerinde ki HGS etiketini doğal olarak söktüm. Şimdi yeni aracı babamın üzerine yapmak için il dışına çıkmam gerekiyor ama üzerinde HGS kart yok. Giderken HGS kart çıkartsam bnm adıma olacak ama zaten 2 gün sonra babamın üzerine satış yapacağımdan onun da iptal edilmesi gerekecek (plaka da değişeceğinden) düşündüm en iyisi ben kaçak geçeyim en fazla plakaya 11 katı ceza geliyormuş. Bolu'yu hesap edersek 20 lira felan alırlar benden. zaten HGS almaya kalksam 30 liramı alacaklar hepsini harcayamadan yine satış yapmak zorunda kalacam ve kalan bakiye için PTT şubelerinde sürünecem... Sizin fikriniz ne bu durumda? Kaçak geçiş yapın, 7 gün içinde HGS alın normal geçiş ücretini keser. plakanın üzerine kayıtlı hgs var...yapıştırmadım ama...sistemde kayıtlı hgs olduğu için acaba hesabımdan düşer mi yoksa cezayı yer miyim? sorun olmaz hesaptan düşer. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2013 sorun olmaz hesaptan düşer. keşke balıkesire dönerken köprüde deneseydim...ogs kuyruğunda bekledim...hgs kuyruk yoktu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Karagöz Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2013 Kaçak geçiş yapın, 7 gün içinde HGS alın normal geçiş ücretini keser. Dün kaçak geçişimi yaptım ama tahmin ettiğim gibi 20-30 lira arası değil Ankara'dan giriş Bolu'dan çıkış için 148,50 TL ceza kesildi. Pazartesi günü aracı devretmeden önce bu plakayla paşa paşa HGS etiketi alacaz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2013 Dün kaçak geçişimi yaptım ama tahmin ettiğim gibi 20-30 lira arası değil Ankara'dan giriş Bolu'dan çıkış için 148,50 TL ceza kesildi. Pazartesi günü aracı devretmeden önce bu plakayla paşa paşa HGS etiketi alacaz... 10 katı ceza birde geçiş ücretinizi ekliyor... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2013 Dün kaçak geçişimi yaptım ama tahmin ettiğim gibi 20-30 lira arası değil Ankara'dan giriş Bolu'dan çıkış için 148,50 TL ceza kesildi. Pazartesi günü aracı devretmeden önce bu plakayla paşa paşa HGS etiketi alacaz... HGS alın 13,5 olarak hesaptan düşer. Etiketi arabaya yapıştırmayın, bazı bankalarda araç bilgilerini değiştirme kısmı olması lazım ordan yeni arabaya ayarlayabilirsiniz. En kötü ihtimalle PTTye gidip devir yada iptal yapabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap