Cem Boneval Oluşturma zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 18, 2012 Küçük arabalarda hep yer sorunundan yakınılır. Mini de kendi genç ve gönlü gençler arasında sevilen karizmatik bir araç. Haliyle kız tavlamaya çıkılabilecek özniteliklere sahip Peki kaç kızı araca sığdırmak mümkün olur sizce? %,7, hatta belki 10? Bilemediniz... Dün Londra'da yapılan Guiness rekor denemesinde tamı tamına 28 genç kızı araca bindirmek, pardon doldurmak mümkün olmuş! İşte görüntüler: 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Önceki rekor normal Mini için 27 imiş, klasik Mini için ise önceki rekor olan 21'i 23'e yükseltmişler. "Guinness World Records day", yani Dünya Guinness Rekorları Günü olduğunu da yeni öğrenmiş oldum. Kasım 15. Wikipedia 9 Kasım olarak yazmış emin değilim bu bilgiden. Ama hala JCW ve S haricindeki Mini'lere BMW hayranı olarak sevgi duyamıyorum nedense. Paylaşım için teşekkürler . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Ben bilmem eşim bilir diye bi yarışma proğramı var onunda son oyununda aynen bu şekil arabaya en çok insanı bindiren iki çiftten birisi arabayı kazanıyor izleyenler bilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Cevap veriyorum; 1 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Olan güzelim mini ye olmuş Yazık günah o arabaya yapılır mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 aldığım mavi hapın miligramına bağlı...... 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 ben sponsorun olurum abi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 aldığım mavi hapın miligramına bağlı...... hapsız olmaz mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 olur da araba küçük dar alanda kısa paslaşmalar şeklinde geçer.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 (düzenlendi) Hepsinin rızası varsa 4 olabilir Kasım 18, 2012 Alper Albayrak tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 18 yaşından büyük mü bunlar? Hani arabaya sığmaları anlamında soruyorum.? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 18 yaşından büyük mü bunlar? Hani arabaya sığmaları anlamında soruyorum.? napıcan okulamı yazdırcan....hem cem beyin kızları onlar o koymuş çiftlik sahibi bilir... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 napıcan okulamı yazdırcan....hem cem beyin kızları onlar o koymuş çiftlik sahibi bilir... Klasik höbelek İngiliz kızlarına benziyorlar da bir ikisi gözüme batmış o açıdan şey ettiydim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Hepsinin rızası varsa 4 olabilir Alperde bakmış olacak değil kucaktakini indirmiş sayıyıda 5 ten dörde düşürmüş... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 5 Beş fazla gelmiş, aç gözlülüğün anlamı yok dedi herhalde. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap