Orkun G Oluşturma zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 18, 2012 Daha önce forumda görüpte beğendiğim Tampon marşpiyel boyanmasını bende uygulattım.Özellikle beyaz araçlarda uygulanması gerektiğini düşünüyorum.Metalik açık renk araçlar içinde geçerli. 17 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Güzel olmuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Bu arabaya 17 jant koymayan Otosan'ı kınadım bir kez daha. Çok şık olmuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun G Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Bu arabaya 17 jant koymayan Otosan'ı kınadım bir kez daha. Çok şık olmuş. Bende katılıyorum.8 inch ekran ve bi xenon fardan sonra 17 inch jant düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Yakışmış çok şık olmuş Orkun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Oh be gözüm gönlüm açıldı Benim arabam koyu renk ama marşpiyellere yaptırmak istiyorum nasıl bir uygulama oldu ? İstanbulda araştırdım ama belli başlı yerler yapar dediler plastik oldugu için darbe sonrası boyada atma yapıyormuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun G Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Oh be gözüm gönlüm açıldı Benim arabam koyu renk ama marşpiyellere yaptırmak istiyorum nasıl bir uygulama oldu ? İstanbulda araştırdım ama belli başlı yerler yapar dediler plastik oldugu için darbe sonrası boyada atma yapıyormuş Uygulama öncesi bütün parçalar söküldü. Boyanın plastiğe daha iyi yapışmasını sağlayan saydam bir astar atılıyor.Bu astarı bazı boyacılar atmaz buna dikkat edilmeli.Atılmazsa daha sonra boya tutmaz pul pul dökülür.Bide boyanın koduna ve markasına dikkat edin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Güzel olmuş valla. Nerede kaça yaptırdınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun G Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Güzel olmuş valla. Nerede kaça yaptırdınız? Teşekkürler. Atasanayide yaptırdım.150 TL ödedim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Teşekkürler. Atasanayide yaptırdım.150 TL ödedim. Çok uygun fiyatlı. Gerçekten uzun dönemde problem çıkarmazsa yaptırılır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Teşekkürler. Atasanayide yaptırdım.150 TL ödedim. Ata sanayide gezmediğim oto elektrikçi kalmadı; hepsi mercekli farlara uzaydan gelmiş gibi bakıyor; hele DRL den bahsedince ben hiç ellemiyim diyorlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Çok uygun fiyatlı. Gerçekten uzun dönemde problem çıkarmazsa yaptırılır. Engin abi güzel biryer bulursan banada haber verir misin? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Engin abi güzel biryer bulursan banada haber verir misin? Veririm de aramıyorum aslına bakarsan. Aklıma gelmez böyle şeyler. burada görünce anlık heves diyelim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun G Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Ata sanayide gezmediğim oto elektrikçi kalmadı; hepsi mercekli farlara uzaydan gelmiş gibi bakıyor; hele DRL den bahsedince ben hiç ellemiyim diyorlar. Benim elektrikçim var Atasanayide istersen yarın arar sorarım.Ama yapamayacağı şey yoktur gibime geliyor.Bilgili ve elinden her iş geliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Benim elektrikçim var Atasanayide istersen yarın arar sorarım.Ama yapamayacağı şey yoktur gibime geliyor.Bilgili ve elinden her iş geliyor. Valla sorarsan sevinirim. Geçen hafta Arkas'a bıraktım takamadılar; X paketli aracı iyice incelemeleri gerekiyormuş önce Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap