Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Geçen hafta Arkas'a bıraktım takamadılar; X paketli aracı iyice incelemeleri gerekiyormuş önce Zaten boş boş bakıyorlarsa anahtarı kapıp kaçmak lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun G Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Valla sorarsan sevinirim. Geçen hafta Arkas'a bıraktım takamadılar; X paketli aracı iyice incelemeleri gerekiyormuş önce Valla yetkili servisin takamadığına şaşırdım.Bunlar nasıl eğitiliyorlar.Yarın haber vericem, takabilirse benim elektrikçi cumartesi sabahtan gidebiliriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2012 Valla yetkili servisin takamadığına şaşırdım.Bunlar nasıl eğitiliyorlar.Yarın haber vericem, takabilirse benim elektrikçi cumartesi sabahtan gidebiliriz. Modifiye eğitimi almıyorlar tabi Donanım'a uygun tesisat ve modül olur araçlarda arıza olursa onların hepsi değişir ve çözerler..Bu ayrı tabi Xenon'a uygun sensörlerde yok araçta. Bunlar önemli 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Valla sorarsan sevinirim. Geçen hafta Arkas'a bıraktım takamadılar; X paketli aracı iyice incelemeleri gerekiyormuş önce Daha önce takmamış olana taktıramazsın. Yazdım daha önce: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 (düzenlendi) Şık olmuş keyifle binin.......... Kasım 19, 2012 Bekir B. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 (düzenlendi) vallahi süper olmuş , benimde en çok yapmak istediğim bir işlem ... veya o saydam astarı attırıp piyano black olarak ta kaplatabilirim , oda çok şık duruyor ... ama istanbulda dünyanın parasını alıyor namussuzlar ... Kasım 19, 2012 Tolga Başaran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hamit bilgi Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Uygulama öncesi bütün parçalar söküldü. Boyanın plastiğe daha iyi yapışmasını sağlayan saydam bir astar atılıyor.Bu astarı bazı boyacılar atmaz buna dikkat edilmeli.Atılmazsa daha sonra boya tutmaz pul pul dökülür.Bide boyanın koduna ve markasına dikkat edin. hayırlı olsun çok güzel olmuş. benim arabada beyaz bende boyatmaya çok niyetlendim ancak ford, fiat, vw, servislerine ve sanayide 1-2 ustaya gittim hepsi de boyanın zamanla döküleceğini söyledi onun için vazgeçtim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun G Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 hayırlı olsun çok güzel olmuş. benim arabada beyaz bende boyatmaya çok niyetlendim ancak ford, fiat, vw, servislerine ve sanayide 1-2 ustaya gittim hepsi de boyanın zamanla döküleceğini söyledi onun için vazgeçtim Arabada plastik üzeri boyalı bir sürü yer var.Bunlarda dökülür o zaman.Önemli olan astar, boya kalitesi ve işçilik. Benim İş hayatına ilk başladığım sektör boya sektörü.Hemde otomotiv boyaları, inanın hepsi için demiyorum ama piyasada bilgi eksiği olan çok boyacı var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Gayet güzel olmuş....Güzel günlerde kullanın.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sinan Con Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 gerçekten çok tatlı olmuş tebrik ederim.. peki boya markası olarak tavsiyen nedir? koduna dikkat edin demişsin bende de beyaz focus 3 var yaptırmayı düşünüyorum hangi kodu kullanmalıyım? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Çok Güzel Duruyor Yakışmış.Ben De Düşünmüştüm Ancak Servisteki Arkadaşlar Zamanla Taş Vuruğu Boya Dökülmesine Sebep Olur Dediler Ben De Vaz Geçmiştim.Kaç Km Oldu Var Mı Acaba Bir Sıkıntı? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Güzel olmuş. Kazasız belası sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Bence de çok güzel olmuş güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Ama yinede bu jant titanyum jantindan daha güzell.17inç c max x paketteki jant çok güzel oluyor focus3e Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Ama yinede bu jant titanyum jantindan daha güzell.17inç c max x paketteki jant çok güzel oluyor focus3e Bana 17" Cmax jantinin dezavantajları lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap