Engin U. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 Bu tamponları ve marşpiyelleri boya değil de folyo kaplatsak nasıl olur veya olur mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Bu tamponları ve marşpiyelleri boya değil de folyo kaplatsak nasıl olur veya olur mu? Folyoda renk tutturmak zor ama yapilir neden olmasin. Beyazsa araciniz olabilir ama gece gri kul kahve gibi renklerde folyo bulamazsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin U. Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Aracım metalik gri.İstenmediği zaman sökülebilir diye düşündüm,ondan yaptıran var mı diye merak ettim sağol. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2013 Body kit gibi durmuş araç ben beğendim ama artık daha dikkatli sürüş gerekiyor.Güle güle kullanın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Seymenoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 on numra olmuş araya şöyle hafif kavisli piano black tampon altı uygulama uysa çok hoş olur sanki Murat Bey merhabalar. Cuma Cumartesi inşallah Focusumuza kavuşuyoruz. Bu marşpiyelleri ne yapsam diye düşünürken foruma denk geldim. Tam da düşündüğüm uygulama yapılmış ve yorumunuza tamamen katılıyorum, arka tampon altındaki kavisli alan siyaha boyanmalı kesinlikle. Bu şekilde de çok hoş ancak biraz kaybolmuş sanki değil mi hatlar? Bu hafta içi beyaz aracımda ben de marşpiyel ve tampon altlarını boyattıracağım. Sizin bahsettiğiniz eğimli kısımın siyaha boyanmış olan bir aracın fotosu felan mevcut mudur acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 Sayın Orkun G., ben de çok beğendim. Abartısız , sade bir modifiye olmuş. Darısı modifiye cahillerinin başına. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 Cuk oturmuş derler ya gerçekten çok iyi olmuş inşallah atma yapmaz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Seymenoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 on numra olmuş araya şöyle hafif kavisli piano black tampon altı uygulama uysa çok hoş olur sanki Murat Bey merhabalar. Cuma Cumartesi inşallah Focusumuza kavuşuyoruz. Bu marşpiyelleri ne yapsam diye düşünürken foruma denk geldim. Tam da düşündüğüm uygulama yapılmış ve yorumunuza tamamen katılıyorum, arka tampon altındaki kavisli alan siyaha boyanmalı kesinlikle. Bu şekilde de çok hoş ancak biraz kaybolmuş sanki değil mi hatlar? Siyaha boyanmasını tavsiye ettiğiniz kısım benim fotoda kırmızı ile belirttiğim yer mi acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Demir Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2013 Çok hoş durmuş gerçekten bende piano black boyatmayı düşünüyordum ancak boyacım taş gelmesinde ve basınçlı yıkamada atabileceğini söyledi sizin bu zamana kadar atma oldu mu merak ettim doğrusu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun G Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2013 Çok hoş durmuş gerçekten bende piano black boyatmayı düşünüyordum ancak boyacım taş gelmesinde ve basınçlı yıkamada atabileceğini söyledi sizin bu zamana kadar atma oldu mu merak ettim doğrusu? Ben çok yakıştığını düşünüyorum ve şuana kadar hiçbir sorun yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Demir Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2013 Ben çok yakıştığını düşünüyorum ve şuana kadar hiçbir sorun yok. Evet çok yakışıyor , yani şuan sizde herhangi bşr yerinde açılma boya atma yok değil mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Tansel Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2013 gerçekten orası kötü duruyor beyaz arabada keşke orjinal olarak beyaz gelse... ama gece gri gibi renklerde o kadar can sıkmıyor güzel olmuş bu arada iyi düşünmüşsünüz boyatmayı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun G Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2013 Evet çok yakışıyor , yani şuan sizde herhangi bşr yerinde açılma boya atma yok değil mi ? Hiçbir yerinde açılma ve atma yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 orkun beyin arabasinin arka tampondaki izgarayida macunla doldurup boyasak, altaki difizor kisminida siyaha boyasak daha guzel olmazmi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vural C. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2013 (düzenlendi) Gordum begendim ve piano black yaptiricamm.. aynalar tavan on izgara ver tampon altlari ayni olur makine yilan olur ) bide rs jant offf diyorummmm Ekim 24, 2013 Vural C. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap