Sefer Can Darıcı Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 İyi günler bende yorum yapabilmek isterdim güzel olmuş ya da olmamış diye ancak resimler görüntülenemiyor sorun bendemi yoksa paylaşımdamı bi sıkıntı var acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2015 İyi günler bende yorum yapabilmek isterdim güzel olmuş ya da olmamış diye ancak resimler görüntülenemiyor sorun bendemi yoksa paylaşımdamı bi sıkıntı var acaba ? Üzerinden 2 seneden fazla vakit geçtiği için resimler uçmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykut Dizdar Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Ben de merak ettim bunu. Fotoğrafları tekrar yükleme şansınız var mıdır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Bende olacaktı inşallah silmemisimdir Düzenleme : buldum fotoları bahsedilen mevzu bu mudur ? 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap