Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
ben de birkaç gün içinde f3 tdci style paket aracımı teslim alıp bu aileye dahil olacağım.bu araç benim ilk ford deneyimim olacak.internette araştırma yaparken sitenizi bulup f3 ile ilgili hemen hemen bütün soru cevapları okudum.fakat başlıkta belittiğim soruyla ilgili açıklama bulamadım, varsa şimdiden kusuruma bakmayın.
malum kış mevsiminin başındayız, aracı alınca kış lastiği almayı düşünüyorum.lastik fiyatı araştırırken tanıdık bir lastikci 215/55/16 lastik yerine 205/55/16 lastik alabileceğimi, sadece aracın yerden yüksekliğinin 1 cm kadar azalacağını, bunun çok önemli olmadığını, bu tür uygulamalar yaptığını belirtti (maliyeti düşürmek için).
hız göstergesinde farklı hız gözükeceğini ve toplam km göstergesinin farklı değer vereceğini tahmin edebiliyorum.ayda ortalama 1300 km yol yapan biri için bu fark gözardı edilebilir mi? edilirse 215 yerine 205 taktırmak matıklı mıdır?
bu tür uygulama yaptıran veya bilgisi olan cevap yazarsa sevinirim.
Soru
Habip Güngör
öncelikle herkese merhaba,
ben de birkaç gün içinde f3 tdci style paket aracımı teslim alıp bu aileye dahil olacağım.bu araç benim ilk ford deneyimim olacak.internette araştırma yaparken sitenizi bulup f3 ile ilgili hemen hemen bütün soru cevapları okudum.fakat başlıkta belittiğim soruyla ilgili açıklama bulamadım, varsa şimdiden kusuruma bakmayın.
malum kış mevsiminin başındayız, aracı alınca kış lastiği almayı düşünüyorum.lastik fiyatı araştırırken tanıdık bir lastikci 215/55/16 lastik yerine 205/55/16 lastik alabileceğimi, sadece aracın yerden yüksekliğinin 1 cm kadar azalacağını, bunun çok önemli olmadığını, bu tür uygulamalar yaptığını belirtti (maliyeti düşürmek için).
hız göstergesinde farklı hız gözükeceğini ve toplam km göstergesinin farklı değer vereceğini tahmin edebiliyorum.ayda ortalama 1300 km yol yapan biri için bu fark gözardı edilebilir mi? edilirse 215 yerine 205 taktırmak matıklı mıdır?
bu tür uygulama yaptıran veya bilgisi olan cevap yazarsa sevinirim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
7
6
5
3
Popular Days
Ara 8
10
Ksm 21
7
Ara 9
5
Ksm 22
5
Top Posters For This Question
Ümit Vaysaloğlu 7 posts
Ozan Kar 6 posts
Habip Güngör 5 posts
Cem Boneval 3 posts
Popular Days
Ara 8 2012
10 posts
Ksm 21 2012
7 posts
Ara 9 2012
5 posts
Ksm 22 2012
5 posts
Popular Posts
Yakup Ç. A.
Kışlık lastik olarak hiç sorun olmaz kadran hızınızı 98.3 yerine 100 olarak gösterecek sadece..Bu çok önemli değil zaten..Çok göstermesi sizin daha yavaş gitmenize yol açar ki bu da iyi birşey 3
Cem Boneval
Çok tartışılan ve zor anlaşılan bir konudur lastikler ve tutunma. Bu arada ağırlık/lastik genişliği bence en önemsiz parametrelerden bir tanesi ve hiçbir yerde teknik veri olarak kullanıldığına r
Habip Güngör
öncelikle herkese merhaba, ben de birkaç gün içinde f3 tdci style paket aracımı teslim alıp bu aileye dahil olacağım.bu araç benim ilk ford deneyimim olacak.internette araştırma yaparken sitenizi
Bu soruda 38 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap