Ahmet Gürbüz Oluşturma zamanı: Kasım 19, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 19, 2012 Merhaba; Sizlerlede paylaşıyım dedim Dedem 1987 yılında motorcudan almış gelmiş evin bi odasına kitlemiş (ardiye) o gün bugündür motor hiç asvalt yüzü görmemiştir odada durmaktadır ve satmaya karar verdik Motor hakkında Görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim Teşekkürler http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mobylette-turkiye-de-boyle-mobylette-yok-bakmadan-gecme-47800653/detay/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 hayırlı satışlar,tertemiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Hayırlı satışlar motor gerçekten çok güzel mobylett kullanmak benim için ayrı bir keyf benimde yazları çanakkalede kullandığım 1982 model orjinal mobylettim var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap