yusuf can Oluşturma zamanı: Kasım 19, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 19, 2012 Arkadaşlar araba alma arefesindeyim. Gücüm ancak 2. el araca yetiyor. Araba konusunda da acemiyim ancak focusları çok beğeniyorum. Aşağıdaki araba bu kadar eder mi? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ogretmenden-40-bin-km-de-piril-piril-titanium-brc-lpg-li-isli-104867471/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Otomatik Mesaj Bu konu, "Otomobiller Hakkında → 2.el Alım-Satım Bilgileri" kategorisinden "Otomobiller Hakkında → Otomobil Önerisi " kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Bu ilanların geneli 4-5bin yüksek fiyatlı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 34.000 verilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yusuf can Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 k Otomatik Mesaj Bu konu, "Otomobiller Hakkında → 2.el Alım-Satım Bilgileri" kategorisinden "Otomobiller Hakkında → Otomobil Önerisi" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi kusura bakmayın aradım bulamadım ya. onun için açtım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yusuf can Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ilk-sahibinden-hatasizzz-2009-model-26500-km-focus-trend-x-paket-105565621/detay buna da sahibi 31250 demiş. çok temiz görünüyor. buna bu fiyatı vermektense sanırım diğeri daha mantıklı. sıralı sistemide var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 35-36 verildikten sonra bence dizel alternatiflere bakmanız daha mantıklı ve sürüş olarakda daha keyiflidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yusuf can Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 35-36 verildikten sonra bence dizel alternatiflere bakmanız daha mantıklı ve sürüş olarakda daha keyiflidir. dizel alternatifler hep yüzbin km üstü. önerebileceğiniz varsa bakarım. hatta arkadaşlar önerirse daha iyi olur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 35-36 verildikten sonra bence dizel alternatiflere bakmanız daha mantıklı ve sürüş olarakda daha keyiflidir. Dizel için 40-42bin istenir piyasada sanıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 buna da sahibi 31250 demiş. Bunların kilometreleri doğru mudur acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mahmut S. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Bende dizel tavsiye ederim. Yaklaşık 1 ay önce 39 bine tit-x bir Focus aldım, 3 depo yakıtla 3 bin km yol yaptım, bunun hazzı yetiyor gerçekten. Fazla yol yapmıyorsanız LPG olabilir tabi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Dizel için 40-42bin istenir piyasada sanıyorum. Abi 2009 model falan çok rahat bulununur temiz dizel,hatta titanium.Ben 34.500 e 2008 model ghia sattım ek pakette vardı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Biraz şanslı olmak ve sıkı takip etmek gerek. Aracını sık kullanmayan düşük km'de dizel focuslar var. Hatta 2.5 sahibi iki arkadaşımınki de 50.000 altında ve titanium donanımında idi. Km bilgisi biraz eski hadi 50.000'i geçmiş olsunlar da 100'e gelmemişlerdir diye tahmin ediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yusuf can Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ilk-sahibinden-ford-focus-2011-104818706/detay arkadaşlar bu araç ne kadar eder? çok temiz bir araca benziyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yusuf can Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 arkadaşlar sürekli başınızı ağrıtıyorum kusura bakmayın. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-kacirilmayacak-titanium-sahibinden-tertemiz-tek-elden-102427375/detay bu araca ne diyorsunuz? değer mi bu fiyata size göre ederi nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap