Hasan Yaman Oluşturma zamanı: Kasım 20, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 20, 2012 Merhaba internette dolaşırken bu aracı gördüm ekranı dikkatimi çekti orjinal pıoneer ekran varmı piyasada? 8'' dokunmatik ekranları biliyorumda bu orjinal ise bence çok iyi müzik kalitesi de iyidir herhalde bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-boylesini-gormediniz-turkiyede-tek-105791063/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 pioneer değil o Serdar abinin taktığına benziyor hatta 2 model vardı bu parlak diye diğerini almıştı Serdar abi. Markası Cyclone galiba 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Merhaba internette dolaşırken bu aracı gördüm ekranı dikkatimi çekti orjinal pıoneer ekran varmı piyasada? 8'' dokunmatik ekranları biliyorumda bu orjinal ise bence çok iyi müzik kalitesi de iyidir herhalde bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-boylesini-gormediniz-turkiyede-tek-105791063/detay Pıonner falan değil bu cyclone marka nette bir bak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 pioneer değil o Serdar abinin taktığına benziyor hatta 2 model vardı bu parlak diye diğerini almıştı Serdar abi. Markası Cyclone galiba Aynı anda yazdık yav 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Bunun pioner ile alakası yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Adam ilana pioneer yazmış Türkiye' de tek demiş ondan sormuştum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Bunun pioner ile alakası yok. Adam uçmuş ya kim verir o araca 75 bin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Adam ilana pioneer yazmış Türkiye' de tek demiş ondan sormuştum. Akrabalık var mı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 O adamda Türkiye de tek. Takma kafana boşver :D 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 O adamda Türkiye de tek. Takma kafana boşver :D Günüm cevabı budur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Akrabalık var mı Yok herhalde 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Amerikan parklar fena olmamis ama heee Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Amerikan parklar fena olmamis ama heee Kesinlikle katılıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2012 Ucmuss )) 75 bin o fiyata focus st alinir diye dusunuyorum varsa tr de Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 Şimdilik bunu yazmış ama zamanla oda anlayacak rakamın çok olduğunu.......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap