Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaşlar selam.. Sayın admin bu konuyu arattım fakat bulamadım, affınıza sığınıyorum artık
Benim sorum motor yağ lambasının motor çalıştıktan 2 saniye sonra sönmesi, tereddüt ettim ve servise gittim, beyefendiler sorun olmadığını bunun normal olduğunu söylediler, ama internette araştırdığımda hiç öyle denmiyor, bunun ileride bana büyük sorunlar açacağından korkuyorum...
Ve bir de arabayı çalıştırdıktan sonra manevra yapacağım ilk esnada direksiyonu döndürürken debriyajın tam altından katur kutur ses geliyor bu normalmi, bu konularda yardımcı olursanız sevinirim, hayırlı günler...
Ümit Vaysaloğlu tarafından düzenlendi BÜYÜK HARF İLE YAZMAYALIM LÜTFEN, ÇOK YORUCU OLUYOR DÜZELTMESİ
Soru
Önder Kaya
Arkadaşlar selam.. Sayın admin bu konuyu arattım fakat bulamadım, affınıza sığınıyorum artık
Benim sorum motor yağ lambasının motor çalıştıktan 2 saniye sonra sönmesi, tereddüt ettim ve servise gittim, beyefendiler sorun olmadığını bunun normal olduğunu söylediler, ama internette araştırdığımda hiç öyle denmiyor, bunun ileride bana büyük sorunlar açacağından korkuyorum...
Ve bir de arabayı çalıştırdıktan sonra manevra yapacağım ilk esnada direksiyonu döndürürken debriyajın tam altından katur kutur ses geliyor bu normalmi, bu konularda yardımcı olursanız sevinirim, hayırlı günler...
Ümit Vaysaloğlu tarafından düzenlendiBÜYÜK HARF İLE YAZMAYALIM LÜTFEN, ÇOK YORUCU OLUYOR DÜZELTMESİ
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 6 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap