faruk nahirci Oluşturma zamanı: Kasım 21, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 21, 2012 merhaba arkadaslar yeni aldıgım aracımda biraz degişiklik yapmaya basladım önce aux ve usb sarj motajı yaptım yer bulamadıgım için vites cercevesine bagladım üstünüde karbon folyo ile kapladım nasıl olmus??? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 elinize sağlık,araca montajlı resmide varsa görmek isterim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
faruk nahirci Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 yarın hem testini yapıcam hemde detaylı resim cekicem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 USB bağlantısını torpidoya koymak bana daha iyi geliyor. Bağlanan cihazı arabada rahatça bırakmak mümkün oluyor. Öbür türlü sök tak gerekiyor. Özellikle iPod,mp3, hdd takınca. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 Hayırlı Olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 Hayırlı olsun...Evet resimleride merakla bekliyoruz....... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
faruk nahirci Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 dun bagladim ama test edememistim bugun test ettim fakat aux tan ses alamiyorum ek yaptigim yere soketin ucunu degdiriyorum yine ses yok teyibin sesini acinca arkadan az bir ses geliyor ama radyo caliyor sorun nedir bilen var mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
faruk nahirci Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 en son hali bu fakat aux calısmıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap