Fuat Önal Oluşturma zamanı: Kasım 21, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 21, 2012 (düzenlendi) Sözler 2. sınıf bir bebeye ait. Okulda bahçede gezinirken tenefüs zili çalar. Birde baktım 3-5 öğrenci kapıdan fırladıkları gibi Usain Bolt gibi koşuyorlar park yerine doğru. o ne ! hepsi benim arabaya yöneldiler. Sonunda araba etrafında koşturmaca-ittirmece başladı. Neyse gittim yanlarına durumu sordum. Meğerse bu herifler her tenefüste benim arabayı ilk "elleyebilmek"için yarışıyorlarmış. Ve araba ilk dokunanın oluyormuş Her tenefüste aynı "çita" kılıklı velet ilk dokunuyormuş."benim oldu olum başka arabaya gidin" diye de kışkışlıyormuş. Diğer zavallılarım da yandaki seatı,corollayı sahipleniyorlarmış. Peki neden buna koşuyorsunuz hepiniz dedim. Örtmenim en büyüğü bu dediler.( bu yaşta mı başlar büyüklük mevzuu arkadaş ) Kasım 21, 2012 Fuat Önal tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2012 Kim öğretiyor acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2012 çocuklar model alarak öğrenmiştir ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap