tanju seval Oluşturma zamanı: Kasım 22, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 22, 2012 (düzenlendi) merhaba FocusClubTR uyeleri bnm bi sorum olscak yardimci olursaniz cok sevinirim 2011 tdci sedan focusuma eibach 3.5 cm yay taktim arac guzel dustu ama aracin onunden lukluk diye bi ses gelio neden olabilir yardimci olabikirmisiniz Kasım 22, 2012 Ümit Vaysaloğlu tarafından düzenlendi adres düzeltildi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 salıncak burçları rot başları rot kolları aks körüklerini değiştir ses gelmez tahmini bedel 200 tl yay takarken deforme olabiliyor saydığım parçalar bu parçalardır o sesi yapan yay taktın diye lukluk ses yapmaz başka türlü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 merhaba ford club uyeleri bnm bi sorum olscak yardimci olursaniz cok sevinirim 2011 tdci sedan focusuma eibach 3.5 cm yay taktim arac guzel dustu ama aracin onunden lukluk diye bi ses gelio neden olabilir yardimci olabikirmisiniz Daha nerede olduğunu bilmiyorsun; yayları doğru aldığına taktığına eminmisin ki onu düşünüyorum şu an. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tanju seval Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 ses on sagdan gelio yaylarida sanaide usta takti yanlis takmsmistir heralde bide servise gittim usta bakti amasor takoz ve bilyalarini deisti bide yaylara hortum takti ses ayni deisiklik yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 Dertsiz başına dert açmışsın... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tanju seval Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 nedenki serdar bey spor yay kotu birseymiki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 Kötü olduğundan değil güzel birşey olsun istiyorsun bu gibi cansıkıcı olaylar olunca insan üzülüyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tanju seval Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 yani ole tabiki ama bikac focus kullanici arkadaslara sordum ses gelmemesi lazim diyolar onlarinkilerden gelmio Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 ses on sagdan gelio yaylarida sanaide usta takti yanlis takmsmistir heralde bide servise gittim usta bakti amasor takoz ve bilyalarini deisti bide yaylara hortum takti ses ayni deisiklik yok Onu demiyorum; kendini ford club ta sanıp focus cluba yazıyorsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tanju seval Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 tmm aydin bey farkindayim cok ozur focus yazicaktim ford yazmisim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 @tanju seval, Şimdilik sizin yerinize ben düzenledim ancak iletinizin altındaki "Düzenle" butonu ile iletilerinizi düzenleyebilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tanju seval Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 Sağolun Ümit bey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 görünen o ki düzenle butonunu hala bulamamışsınız mesajınızın sağ alt tarafında çıkar. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 umit bey Genel olarak Türkçe kullanımımıza da dikkat etmeye çalışıyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Ateş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap