Ibrahim Ince Oluşturma zamanı: Kasım 22, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 22, 2012 merhaba arkadaşlar 2010 model ford focus aracımızı satma kararı aldık. biraz vites düşüreceğiz. 20.000 -23.000 tl arası ne araç önerirsiniz. dizel olması ilk şartımız. 2. el tecrübesi olan arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum. yılbaşına kadar süremiz var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2012 Hangi segmentte bakıyorsun B? C? Hayırlısı olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ibrahim Ince Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2012 esasında b ve c segmentin ne demek olduğunu bilmiyorum. sürüş kolaylığı olan bir araç olursa süper olur. birde 1,85 boyundayım 110 kg yum. kafam tavana değecekmiş gibi hissetmek güzel olmuyor. arkadaşın dacia logan aracını kullanırken resmen azap çekiyorum. b ve c farketmez ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2012 (düzenlendi) abi puntoya bak başarılı araba fiyatına göre cazip ..veya 2 yaşında bir clio Kasım 23, 2012 emir hacımustafaoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2012 Focus tan önce ki aracım olan 1.3multijet linea sizin beklentilerinizi karşılayabilir diye düşünüyorum.Geniş iç hacim ve bagaj düşük yakıt tüketimi ve vergi avantajıyla bu fiyat aralığında makul bir arabadır.2008 model dynamic+stil paket aracımı mart ayında 23.500 tl satmıştım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2012 1.3 multijet punto ve linea olabilir diye düşünüyordum ben de. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arif Aksoy Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2012 pejo 307 de güzel arabadır bakmanızı tavsiye ederim.özellikle xt premium. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2012 207 1.4 HDİ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2012 Temiz focus yokmu o fiyata..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2012 Eşimin amcası VW Bora aldı. 2002 model tüplü temiz araçtı... İlla dizel olacaksa elenir bu ihtimal tabiki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2012 Mondeo mk3 2.0 tdci ghia Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2012 Performans : Hyundai Accent Era 1.5 CRDi Full Diğerleri: Fiat Punto 1.3 Multijet emotion Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2012 ihtiyaca göre punto yada linea diyorum bende. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ibrahim Ince Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2012 yorumlarınızı okudum hepinize çok teşekkürler. genelde linea ve punto önerilmiş. bende araştırdım bir punto var birde grande punto var hangisi? linea daha önce arkadaşımda vardı şirket aracı bir ona sorayım bakalım ne diyecek. clio ve symboller nasıldır acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2012 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ortak Alan - Sosyal → İlanlar → Alınıklar" kategorisinden "Otomobiller Hakkında → Otomobil Önerisi " kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap