Guest Egemen Toksoy Oluşturma zamanı: Kasım 24, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 24, 2012 Malumunuz Mete beyinde tavsiyesiyle chip arayışını bugün sonlandırdım. Btgmaslak, superchips firması derman oldu... Videolar yakın zamanda gelecek... Ön bilgi olarak 4000 devrden sonra araca garip şeyler oluyor =) İlgili verilere btgmaslak yazarak google dan anasayfalarından ulaşabilirsiniz..Görüşmek üzere.. Türkiyedeki tek remapped Focus 1.0 hala bu sitede. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Abay Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2012 Hayırlı Olsuuun Dyno Testleri Mevcut mu ? 140-150hp 250 tork felan olmuşsa mukemmel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2012 hayırlı olsun , 1.6 ecoboost alsaydınızya keşke yahu 3 silindir arabaya 140 hp fazla gelebilir ... dikkatli yormadan test edin ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2012 Vay be ne cesaret tebrik ederim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2012 3 silindir 200 ps 1.0 eb'de var Yakın tarihte 1.0 150 ps araçlara eklenecek.. Yani 3 silindir no problem.Sayı ve isimlere takılmayın devir değişti teknoloji her geçen gün iyileşiyor. Paylaşım için teşekkürler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2012 Yakup bizim TDCilarada bi chip yakisir mi artik ne dersin ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2012 (düzenlendi) Öncesi sonrası videoları olsa mükemmel olurdu. Hayırlı olsun 142 beygir 236 nm tork Yazılım olarak ben denenmiş, test edilmiş yazılım taraftarıyım onlar da henüz yok benim bildiğim motorun yeni olması sebebiyle. Kasım 24, 2012 Mertcan Çelik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2012 Yakup bizim TDCilarada bi chip yakisir mi artik ne dersin ? Bulaşma bence, gerek var mı ? Türkiye'de güveneceğimiz birini bulalım önce 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2012 Firma şunu yazmış. Ford Focus 1.0 ecoboost Tarih: 24/11/2012 ÖNCESİ: 125HP / 200NM Superchips+Sprint Booster SONRASI: 142HP / 236NM Bu da super.'in sunduğu grafik İlgili başlığımız : Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Hayırlı olsun......İzlenimlerinizi bekliyoruz........... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Hayırlı olsun ama biraz aceleci davranmıssınız gibi geldi.Motor daha tam anlamıyla oturmuş ve uzun vade izlenimleri oluşmuş değilken çhip işine girmek bence bayağa riskli.Umarım üzülmessiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 3 silindir 200 ps 1.0 eb'de var varda silindirler aynı değildir heralde ? Zaten ufak motor - maximum güç - minimal yakıt tasarrufu amacı ile yapılmış bir motorda silindir çapları ve uzunluğu az yaksın diye ufak koyduklarını tahmin ederek dikketli test etmesini önerdim .... Yoksa 150 - 200 hp 1.0 motor isimde aynı ama bütün mekaniği farklıdır ... öyle değilmidir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 varda silindirler aynı değildir heralde ? Zaten ufak motor - maximum güç - minimal yakıt tasarrufu amacı ile yapılmış bir motorda silindir çapları ve uzunluğu az yaksın diye ufak koyduklarını tahmin ederek dikketli test etmesini önerdim .... Yoksa 150 - 200 hp 1.0 motor isimde aynı ama bütün mekaniği farklıdır ... öyle değilmidir ? Tabi ki öyle, Benim demek istediğim olmaz diye birşey yok. Emisyonu serbest bırak bak nasıl güç alıyor sizin arabanız.. En basiti bu..İlla silindir'e şuna buna takılmaya gerek yok. Ayrıca silindirden önce bakılacak birçok detay var.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 3 silindir olması bişeyi değiştirmez ki yapılan uygulamanın bir zarar vereceğini düşünmüyorum artık öyle bi hal almış ki geçen sene ufak bi tuning mağazası var oraya uğradım adam scirocco 1.4 tsi'ın ECU'su ile oynuyordu hiç anlamadığı bilmediği halde kendi kendine oynayıp sonra deniyormuş tabi ne kadar doğru ne kadar verimli yapar bilemem .. Bir de 1.0 eb 150bgler çıkarsa mekanik olarak çok bişeyin değişeceiğini sanmıyorum belki turbo üzerinde değişiklik yaparlar geri kalan herşey aynı olur örneğin 2.0 tdi passat 140 ve 170 hp olarak üretildi mekanikleri aynı sadece yazılımlarının farklı olduğunu biliyorum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2012 powershift şanzuman yoktur inşallah arkadaşın arabada ... ama tekrarlıyorum keşke 1.6 ecoboost alsaydı , çokmu fiyat farkı var acaba ? gerçi ben geçen sordum bir bayiye , artık özel siparişle geliyor , oda yeni donanımlarla filan 60 000 'e yakın fiyat ile birkaç ay beklemek lazım geliyor ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap