Engin Günfer Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2012 yeni aldığım f3 styl paket aracımın menüsü yabancı nasıl türkçe yapabilirim?genel izlenim harika uçağa binmiş gibi oldum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2012 Yol bilgisayarına girin ekran sekmesinden Language'yi seçin ve Türkçe'yi işaretleyin.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2012 Menüden "language"dan Türkçe yapıcaksınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Günfer Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2012 çok teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2012 Adam ıngilizce dememiş ki. Fransizcadir belki. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2012 Adam ıngilizce dememiş ki. Fransizcadir belki. Hiçbişey'den iyidir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Günfer Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2012 ingilizce değil zaten :)ne olduğunuda bilmiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2012 ingilizce değil zaten :)ne olduğunuda bilmiyorum Kullanım kılavuzundan menülerden anlattığı şekilde tuşlara basarak ulaşın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 (düzenlendi) Temiz 10,000tl veririm... Arkadaşlar gerekeni söylemişler..Kolay gelsin..... Kasım 27, 2012 Bekir B. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Engin Günfer
yeni aldığım f3 styl paket aracımın menüsü yabancı nasıl türkçe yapabilirim?genel izlenim harika uçağa binmiş gibi oldum
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 8 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap