Ramazan D. Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2012 Arkadaşlar, serviste yaptırdığım 75000 bakım ve arka fren balatası değişiminden sonra orjinal Ford silecekleri hediye ettiler..400 tl ne kadar uygun bilemiyorum ama, silecekler harika, iz yok ses yok... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2012 iki güne ses başlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2012 iki güne ses başlar silbaktan kaliteliymiş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2012 silbaktan kaliteliymiş... Yok ya :D 4 yıldır denedik orjinali tırt ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2012 Yok ya :D 4 yıldır denedik orjinali tırt ya 4 yıl iyi dayanmış, üstündeki belçika malına ben 3 sene anca dayandım.. nerdeyse silbak alıyodum sayende.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2012 4 yıl iyi dayanmış, üstündeki belçika malına ben 3 sene anca dayandım.. nerdeyse silbak alıyodum sayende.. Her yıl değişti canım 4'ü de iğrençti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2012 Muz silecek değilse ford değil mercedes de olsa tırt. Yaşasın muz silecekler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan D. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2012 Muz silecek değilse ford değil mercedes de olsa tırt. Yaşasın muz silecekler. muz silecek verdiler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2012 O zaman sıkıntı olmaz. Rahat rahat kullanırsınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap