Cem Boneval Oluşturma zamanı: Kasım 27, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 27, 2012 14 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Ve büyüdük ve kirlendi dünya..... teşekkürler...doktorum......... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Teşekkürler Cem abi,keyif verdi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Genelde insanlarda şimdilerde görünmeyen hoş bir naiflik var. Büyüdük ve kirlendik oradan geliyor sanırım. Bu resimlerin bazıları müzenin koleksiyonunda sanırım. O yan yana dizilmiş çocukların fotoğraflarını çok iyi hatırlıyorum. O yılların ve fakirliğin ağırlığı yüzlerinde,sırtlarında, büyümüşde küçülmüş gözüken, o yaşta yıpranmış çocuklar. Tarlabaşı tarafları sanki, yanlış olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 teşekkürler cem bey bu güzel paylaşım için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Resimleri gördükçe ve günümüz hayatıyla kıyaslama yapınca ülkenin ne kadar geliştiğini insanların hayatın ne kadar değiştiğini açıkça görüyoruz.Gelişme ferahlık güzel bir şey iken neden yine o zamanlarda yaşamak istiyorum bilemiyorum.. resimler için teşekürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 neden yine o zamanlarda yaşamak istiyorum bilemiyorum.. O zamanlar ruh güçlüydü, beden zayıftı, şimdilerde beden var, ruh zayıf... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 O zamanlar ruh güçlüydü, beden zayıftı, şimdilerde beden var, ruh zayıf... haklısınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Bana en ilginç gelen şeyler deniz uçağı ve karpuzlar oldu. O kadar küçük karpuz henüz canlı göremedim malesef hormonlar ve benzeri katkı maddeleri sağolsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 (düzenlendi) çok güzeldi...eline sağlık abi Kasım 27, 2012 emir hacımustafaoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Beni bu zamandan alıp bambaşka hayallere götürdü, çok güzel paylaşım olmuş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2012 Teşekkürler Cem bey. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap