Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Selam arkadaşlar. Ben uzun zamandır bu konudan rahatsızım ama daha yeni yazabiliyorum. Focusumu aldığımdan beri aracın vites geçişleri ve özellikle 1. vitesteki ayarsızlık ciddi derecede canımı sıkıyor. Konuyu açmak gerekir ise vites değiştirirken geçişler sert ve rahatsız edici. Sanki dişlileri zorla yerine oturtuyormuşum gibi hissediyorum. 1. vitesteki güç ayarsızlığı ise cabası, ilk kez böyle bir araç kullanıyorum. Golf,corsa,astra bu tip arabaların hepsini kullandım ancak bu ayarsızlık sadece focusta karşıma çıktı.. Sizlerin araçlarındada bunlara benzer problemler varmı acaba??
Soru
Oktay Mızrak
Selam arkadaşlar. Ben uzun zamandır bu konudan rahatsızım ama daha yeni yazabiliyorum. Focusumu aldığımdan beri aracın vites geçişleri ve özellikle 1. vitesteki ayarsızlık ciddi derecede canımı sıkıyor. Konuyu açmak gerekir ise vites değiştirirken geçişler sert ve rahatsız edici. Sanki dişlileri zorla yerine oturtuyormuşum gibi hissediyorum. 1. vitesteki güç ayarsızlığı ise cabası, ilk kez böyle bir araç kullanıyorum. Golf,corsa,astra bu tip arabaların hepsini kullandım ancak bu ayarsızlık sadece focusta karşıma çıktı.. Sizlerin araçlarındada bunlara benzer problemler varmı acaba??
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
7
3
3
3
Popular Days
Ksm 29
13
Ksm 30
9
Tem 19
4
Tem 25
4
Top Posters For This Question
Oktay Mızrak 7 posts
Engin Uzunoğlu 3 posts
Adnan Akçakaza 3 posts
Mahmut C 3 posts
Popular Days
Ksm 29 2012
13 posts
Ksm 30 2012
9 posts
Tem 19 2017
4 posts
Tem 25 2017
4 posts
Popular Posts
Ümit Vaysaloğlu
Bahsettiğiniz sorun benim aracım da da vardı, yazılımsal bir sorun ve servis bu sorunu hemencecik hallediyor. Bir servise gösterin aracınızı.
Guest Özcan B.
servisin dediği o..1.viteste 1.6 motor birim zamanda çok güç üretiyor ve hemen 2ye atmazsan silker motor güçlü diyor adamlar...
Engin Uzunoğlu
Silkeleme mesela 1200 devirde sabit tutmak istersen yapıyor. Arabayı serbest bırak 900 devirde rolantide silkelemeden yürüyor. Aşırı güçten değil düşük devirde yakıt akışının kontrolsüzlüğünden bahset
Bu soruda 38 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap