Rafet NAS Oluşturma zamanı: Kasım 29, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 29, 2012 Arkadaşlar ailemize 3. bir fert eklenmesi ihtimali olduğundan .) hatcbag focusumu cmax'e değiştirmeyi düşünüyordum hala da düşünüyorum, malum focusun bagajına bebek arabasını sığdırsanız bile valizi unutmak lazım, ben cmax'in otomatiğini bekliyordum ama bugün peugeot 5008 dikkatimi çekti azda olsa araştırdım yakıt sarfiyatı felan iyi diyorlar forumlarda,, içi çok geniş cmax ten birhayli büyük görünüyor gerçi robotize şanzıman bana biraz ters geliyor hill holder da olsa tam otomatik olmadığı için kafamı karıştırıyor. Bir de peugeot kalite olarak ford ile kıyas edilecek bir araç değil sadece bol ekipmanlı yakışıklı zengin görünümlü ama kararsızım, bu araçla ilgili görüşlerinizi alabilir miyim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Arkadaşlar ailemize 3. bir fert eklenmesi ihtimali olduğundan .) hatcbag focusumu cmax'e değiştirmeyi düşünüyordum hala da düşünüyorum, malum focusun bagajına bebek arabasını sığdırsanız bile valizi unutmak lazım, ben cmax'in otomatiğini bekliyordum ama bugün peugeot 5008 dikkatimi çekti azda olsa araştırdım yakıt sarfiyatı felan iyi diyorlar forumlarda,, içi çok geniş cmax ten birhayli büyük görünüyor gerçi robotize şanzıman bana biraz ters geliyor hill holder da olsa tam otomatik olmadığı için kafamı karıştırıyor. Bir de peugeot kalite olarak ford ile kıyas edilecek bir araç değil sadece bol ekipmanlı yakışıklı zengin görünümlü ama kararsızım, bu araçla ilgili görüşlerinizi alabilir miyim? Yakışıklı ve bu tip araç seviyorsanız çok etkileyici. Vitesi ile yaşayabilirseniz alınabilir. Bu kadar iyi gözükmese de Grand Scenic edc dizel daha iyi bir seçim olabilir. Yeni Kuga da beklenebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Neden mondi sw dusunmuyorsunuz, benim cok hosuma gidiyor Scenic de kesinlikle disunulmesi gereken bir model. O sınıf yerine d segmenti sw bir modelde secilebilir ya da megane sport tourer gt line 5008 bana cok kaba geliyor, ayrica 3 kisi icin de oldukca buyuk diyebilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 sw de akıllıca doğru, ben yere akın araba severim zaten bunlar jip gibi yüksek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 yakıt sarfiyatı felan iyi diyorlar forumlarda,, bu sizin için araç seçiminde kriter mi gerçekten? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 bu sizin için araç seçiminde kriter mi gerçekten? Yakıt tasarrufu bence araç seçiminde herkes için bir kriter olmalı zaten, neden sordunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 e mesleğinize baktım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2012 bakın onu hiç düşünmemiştim, şöyle izah ediyim; 1-Biz akaryakıtta dışa bağımlı bir ülkeyiz. Yol yapan herkesin (min: yıl/20Bin km) benzinli araçlardan uzak durması gerektiğini düşünüyorum. (Bu insanların şahsi ekonomileri dahilinde düşünülmemesi gereken bir konu ki bugün en lüks jipler bile dizel motor teknolojisi ile üretiliyor) 2-Akaryakıt bayileri sürekli kendi istasyonlarından yakıt tedariği yapamazlar çünkü istasyonu yanlarında taşıyamazlar. 3-Çok yol yapıyorum 4-Akaryakıt bayilerinin istasyonlarının altında kuyu yoktur, herkesin aldığı litre fiyatından %5-8 daha aşağı alırlar. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Gülkokan Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 aslinda bu siniftaki en mantikli aractir 5008. Ancak en olumsuz yani yari otomotik sanzimanidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Engin güzel özetlemiş, C-Max'e tek tercih nedeni otomatik şanzımanı olabilir ki onu da kullananlar ataleti ve uyumsuzluğu nedeniyle beğenmiyorlar. Ayrıca Ford'un keskin sürüşünü de çok ararsın. Şu anda fiyat/kalite oranı olarak C-Max'ler gayet iti durumda. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Yanılmıyorsam picasso ile aynı şanzımanı kullanıyor bu araç; otm. picasso kullandım vitesleri merasim töreni ile değiştiriyor araç. Buna dikkat derim ! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Aslında ihtiyacınızı karşılıycaksa alın derim...Tabii arkadaşların da bahsettiği gibi en azından bir reno bayii ziyareti yapın aklınızda kalmasın......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 5008 7 koltuklu grand Cmax , grand scenic rakibi. 3008 5 koltuklu Cmax Scenic rakibi. Ne kadar kötü olursa olsun robotize şanzımanların en iyisi en sorunsuzu PSAnınki. Honda , ford 2 yılda vazgeçtiler, toyota ve Opelinkiler sorun yumağı. PSAnın robotizesine alışan çok güzel kullanıyor ama alışamayan için eziyet gerçekten . Ben de çok yakışıklı bulmakla birlikte lansmanında gösterilen ve arabanın iç ambiansını mükemmel tamamlayan DVD playerın maalesef Türkiyede opsiyon bile olmaması dolayısıyla çok sıcak bakmıyorum Kullandıkları CD çalar eski Citroen C2 VTR CD çaları (DVD paketinden bahsetmiyorum konsoldki CD çalardan bahsediyorum).. Ben ortadan gösterge hariç en son scenic i çok beğeniyorum, 110luk 1.5 dizel + EDc si de var.. Ama dizel otomatik MPV almak isteseydim hiç durmaz SEAT Altea XL 1.6 tdi DSG alırdım. 55in altına alınabiliyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Ama dizel otomatik MPV almak isteseydim hiç durmaz SEAT Altea XL 1.6 tdi DSG alırdım. 55in altına alınabiliyor. Doğru bir arkadaşım bir yıldır kullanıyor ve çok memnun, gerçekten fiyatına göre çok araba... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Reno sevmiyorum antipatim var, passat variant 1.6 tdi dsg'ye bakmaya başladım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap