Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 geniş arkası bölüm gayet konforlu siz focus un arka koltuğundan inip o aracın arka koltuğuna binin anlarsınız..motor seçeneklerini pek bilmiyorum ama bence gayet geniş bir aile ye uygun bir araç.. picassoyu iyi biliyorum.bagajı herhangi hb araba kadar arka extra koltukları yatırmassan. araba işi zevk birazda.benim yürümüyor denem mondimden inip ona binince koşarak geri dönesim geliyor.o kadar hantal.otomatikse zaten içler acısı. sadece ön görüş açısı mükemmel. Henüz çocuk felan yok ben dalgalandım işte ama olursa ilk olacak,, ama o bebek arabası, arka koltuğa takılan bebek koltuğu ... benim arabam çocuklu bir aileye hiç uygun değil. hb mi sedan mı sizin f3? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Henüz çocuk felan yok ben dalgalandım işte ama olursa ilk olacak,, ama o bebek arabası, arka koltuğa takılan bebek koltuğu ... benim arabam çocuklu bir aileye hiç uygun değil. Bebek arabam yok ama bebek koltuğu bağaja bile girmiyor... İlk bebeğimiz olduğu içinse sıkıntı pek yaşamadım eğer yanınızda başka kimse yoksa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 picassoyu iyi biliyorum.bagajı herhangi hb araba kadar arka extra koltukları yatırmassan. araba işi zevk birazda.benim yürümüyor denem mondimden inip ona binince koşarak geri dönesim geliyor.o kadar hantal.otomatikse zaten içler acısı. sadece ön görüş açısı mükemmel. hb mi sedan mı sizin f3? hb benim araç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Bebek arabam yok ama bebek koltuğu bağaja bile girmiyor... İlk bebeğimiz olduğu içinse sıkıntı pek yaşamadım eğer yanınızda başka kimse yoksa sedanın en kötü tarafı bagaj zaten f3 lerde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 sedanın en kötü tarafı bagaj zaten f3 lerde Tek sıkıntım o Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 aracınız HB olsaydı bağaja girerdi ama koltuk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 aracınız HB olsaydı bağaja girerdi ama koltuk girerdi ve bagaj dolardı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 aracınız HB olsaydı bağaja girerdi ama koltuk girince yanına ne koymayı düşünüyorsunuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 sedanın en kötü tarafı bagaj zaten f3 lerde tamam,çıkartın stepneyi,tamir kiti ile kullanın.bagajınız epey büyür. ben iki çocukla 2000 hyundaiye bindim yahu 3 yıl. bence abartıyorsunuz bagaj olayını. focus sedan çok şık bir araç valla o arabadan iniiliip bi fransıza katlanılmaz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 yanına da geri kalan eşyalarınızı koyarsınız:) .alın bir S-max 755 litre bagaj hacmi ne buluyorsanız koyun içine, hatta focusu 3 ü bile koyabilirsiniz bagaja 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Focus sedan, 2 bebek arabasi bir puset ve bir dunya canta koydum gecen hafta. F2 sedan kadar olmasa da bagajda sıkıntı yok sedanda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap