semih yılmaz Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Hayırlı olsun darısı başıma Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Hayırlı olsun abi güzel olmuş...Bende bu farlara geçmek istiyorum ama araç daha yeni bir sorun olursa elektrik aksamda garanti dışı kalırsa diye korkuyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2012 Hayırlı olsun.. Artık yollarda 35 plakalı , gri renkli bir focusun ayarsız xenonları gözümü alırsa daha düşük seviyeli küfrederim içimden malum yılların forumdaşıyız neredeyse 10 yıldır tanışıyoruz ayrıca o kadar iyiliğini gördük Hakkaten bunların otomatik yükseklik ayarı olmadığından karşıdakinin gözünü alma ihtimali var değil mi? hele senin gibi bebek müştemilatı ile gezen arkası ağır önü yüksek bir arabada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2012 (düzenlendi) Aydin abi sana bir sorum olacak farlar kapaliyken gunduz sadece Ledler yanarken sellektor yapinca nasil yaniyor ? Bende xenonlar patlamiyor sadece icerdeki halogenler yaniyor farlari yakarsam eger pat pat xenonlar yaniyor. Aslinda farlari korumak amacli guzel birsey ama sende de oyle mi merak ettim Aralık 3, 2012 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2012 Çok yüklü gezmiyorum ama dört kişi ile ciddi bir seviye farkı olmadığı gibi şimdiye kadar karşıdan kısa farlarda uyarı aldığım olmadı. Bu çerçevede sevgili Cenk iyi niyetlerimiz karşılıklı olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2012 Aydin abi sana bir sorum olacak farlar kapaliyken gunduz sadece Ledler yanarken sellektor yapinca nasil yaniyor ? Bende xenonlar patlamiyor sadece icerdeki halogenler yaniyor farlari yakarsam eger pat pat xenonlar yaniyor. Aslinda farlari korumak amacli guzel birsey ama sende de oyle mi merak ettim Benim bildiğim kısa ve uzun farlarda xenon ampul üzerinden çalışıyor ve kısa far için halojen far yok. Ek reflektör viraj aydınlatması için. Farlar sönükken selektör yaptığında kısalar yanıyor, bu nedenle ses duymuyorsun, farlar yanarken de fark oluşması için mercek yer değiştirerek uzun konumuna geçiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2012 Benim bildiğim kısa ve uzun farlarda xenon ampul üzerinden çalışıyor ve kısa far için halojen far yok. Ek reflektör viraj aydınlatması için. Farlar sönükken selektör yaptığında kısalar yanıyor, bu nedenle ses duymuyorsun, farlar yanarken de fark oluşması için mercek yer değiştirerek uzun konumuna geçiyor. Kisalar uzunlar xenon evet ama gunduz farlar kapaliyken sellektor yaparsaniz bende ic taraftaki halogenler yaniyor. Xenonlar kapaliyken bir anda akim gecmesin diye heralde video cekebilirsen gosteririm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Altın Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2012 İyi günlerde kullanın çok güzel olmuş. Bende yaptırmak istiyorum, parçaları nerden temin ettiniz ve nekadar tuttu öğrenebilirmiyiz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2012 Kisalar uzunlar xenon evet ama gunduz farlar kapaliyken sellektor yaparsaniz bende ic taraftaki halogenler yaniyor. Xenonlar kapaliyken bir anda akim gecmesin diye heralde video cekebilirsen gosteririm Xenon'lar ilk açıldığında bir çakıp sonra kısıktan normal haline dönüyor ya, ona sanırsam xenonun ısınması diyorlar. O ısınma olmadan xenon verimli ışık veremiyor. Gündüz bir şey farkettirmediği sürekli Bi-Xenon olanların da xenonlarının sürekli açık olduğunu duymuştum. Ancak çoğunluğu gündüz sadece içtekileri kullanıyor diye biliyorum. Mercedes'lerde gece ikisi de yanıyor gündüz sadece içtekiler yanıyordu 2004 c serisinde en azından. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 İyi günlerde kullanın çok güzel olmuş. Bende yaptırmak istiyorum, parçaları nerden temin ettiniz ve nekadar tuttu öğrenebilirmiyiz? Üyeliğinizi kurallara göre tamamlayınız lütfen. Aksi halde durdurulacaktır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Sabri sorduğun şeylerin hiç birini ben henüz denemedim; gündüz araçtan inip hangi konumda nasıl yanıyora da bakmadım. Sellektör yapıca uzun farların yandığı xenon olmayan halojen ampuller yanıp sönüyor yanılmıyorsam. Otm. konuma aldım bir daha da dokunmadım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 İcine sindirsin Aydin cok iyi olmus artik gece yapariz bulusmayi .Cem abinin bir yerde de belirttigi gibi gunduz farlari artik premium gostergesi oldu ,bu farlara verilen para sonuna kadar hakkini veriyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Sabri sorduğun şeylerin hiç birini ben henüz denemedim; gündüz araçtan inip hangi konumda nasıl yanıyora da bakmadım. Sellektör yapıca uzun farların yandığı xenon olmayan halojen ampuller yanıp sönüyor yanılmıyorsam. Otm. konuma aldım bir daha da dokunmadım Yanılıyormuşum; gece xenonlar yanarken sellektörü de xenonlarla yapıyor. Hatta lok lok diye bir ses geliyor. Gündüzüne haftasonu bakayım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Yanılıyormuşum; gece xenonlar yanarken sellektörü de xenonlarla yapıyor. Hatta lok lok diye bir ses geliyor. Gündüzüne haftasonu bakayım. Evet o lok lok sinir bozucu olabiliyor bazen gunduzde xenonlar yanmiyor bir ic kisimdaki halogenler yaniyor. Bence mantikli ve xenonlari korumaya yonelik birsey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Acar Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 merhabalar izmirden hasan ben bir kaç gündür siteyi takip ediyorum led gündüz farı olayı nı anlamak için ve doğru adımı en ekonomik şekilde atmak için ve sonunda kafam karıştı FOCUS 3 HB 2012 MODEL ŞEKER KIRMIZISI aracım var görüş ve yardımlarınıza açığım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap