Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Yanılıyormuşum; gece xenonlar yanarken sellektörü de xenonlarla yapıyor. Hatta lok lok diye bir ses geliyor. Gündüzüne haftasonu bakayım. Eğer yanlış bilmiyorsam. (Megane'dan gelen bilgi) Tek mercekli xenon farlarda merceğin önünde bir kapak var. Bu yarım durumdayken kısa far oluyor. Uzunlar yanınca bu kapak tamamen gizleniyor ve giden ışık miktarı artıyor. Yani lok lok sesi muhtemelen o kapaktır. Ama ben Megane'da hiç ses duymazdım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Eğer yanlış bilmiyorsam. (Megane'dan gelen bilgi) Tek mercekli xenon farlarda merceğin önünde bir kapak var. Bu yarım durumdayken kısa far oluyor. Uzunlar yanınca bu kapak tamamen gizleniyor ve giden ışık miktarı artıyor. Yani lok lok sesi muhtemelen o kapaktır. Ama ben Megane'da hiç ses duymazdım. Valla bilmiyorum ki Engin; daha önce mercekli farı olan bir aracım olmamıştı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Xenon'un başındaki Bİ hecesi uzunlarda da xenon yandığı anlamına gelir (selektör'de) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 (düzenlendi) Mercekteki perde olayı aynen doğru. Ses ondan geliyor. Bi xenon olupta selektoru halojenle destekleyen veya farlar kapaliyken halojenle selektor yapan sistemler var. F3 te nasıl bilmiyorum ancak halojenleri sadece dönüşte kullanıyor diye biliyordum Aralık 7, 2012 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Ben guzel bir video cekeyim guzel siteme bulunsun aksam yuklerim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Benim bildiğim Bi-Xenon'ların çoğunda mercek oynuyor açısını değiştirerek yükseliyordu. Touareg'te sanırsam kapak vardı. Bakmak lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Video cektimde yukleyemedim ya dikkat ettim evde PC kalmamis artik mutfak robotundan bile internete girildigi icin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Video cektimde yukleyemedim ya dikkat ettim evde PC kalmamis artik mutfak robotundan bile internete girildigi icin iPhonedan direk youtubea yüklenebiliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 iPhonedan direk youtubea yüklenebiliyor. Aynen telefondan direk yukleyebiliyormussun hallettim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 (düzenlendi) Umarim faydali olur Aralık 8, 2012 Sabri Özer tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Umarim faydali olur Eger direk ekran cikmiyorsa modlardan biri duzeltirse sevinirim telefondan giriyorum videoyu izleyince farkettim ki 3 reflektör varmış bunda. ben içte tek halojen var sanıyordum. farları artık kafaya takmaya başladım gibi ama para suyunu çekti çoktan :S 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 videoyu izleyince farkettim ki 3 reflektör varmış bunda. ben içte tek halojen var sanıyordum. farları artık kafaya takmaya başladım gibi ama para suyunu çekti çoktan :S Al Ozan al evi sat arabayi sat al Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Al Ozan al evi sat arabayi sat al Yılbaşında İstanbula gitmeyi planlıyorum dedemi yeterince gazlayabilirsem maaşınıda ocakta alıyorsa ancak öyle olur heralde 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Yılbaşında İstanbula gitmeyi planlıyorum dedemi yeterince gazlayabilirsem maaşınıda ocakta alıyorsa ancak öyle olur heralde Bilgisayardan mi giriyorsun sen? Oyleyse su videonun direk linkini yollarmisin bana benim iletiye koyayim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2012 (düzenlendi) Bilgisayardan mi giriyorsun sen? Oyleyse su videonun direk linkini yollarmisin bana benim iletiye koyayim direk derken? https://www.youtube.com/watch?v=8gBDUufu4Xk [media]http://www.youtube.com/watch?v=8gBDUufu4Xk[/media] Aralık 8, 2012 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap