Teoman Akyar Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 ilker kemal usta focus 3 fari yapma konusunda isteksiz oldugu icin baya yuksek soylemis fiyati. aynen bende öyle sezinledim kullanacağı parçaları ben alsam 400 lira tutarmış, açılınca özel mastiği, varmış makine ile presleniyormuş, içi dar olduğundan sıkıntılı yapısı varmış ama audi a3 falan olsa kolay dedi . eğer öyleyse o far aslında halojen(EROL xenonla birlikte satıyor olabilir tabi onu bilmiyorum), yükseklik ayarıda çalışır. H7 xenon kit alınması gerekir xenon olması için. erol otoyada sordum mesajda yükseklik ayarı çalışmaz dedi ve zaten orjinallerde de durum böyleymiş. Ne zormuş xenon olayı focus 3 de arabadan soğuttular 2000 model arabalar gibi mercekli angel farı yaptırsam bu kadar uğraşmam sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Ne zormuş xenon olayı focus 3 de arabadan soğuttular Niye konuyu bu kadar büyüttüğünüzü anlamadım. OEM Bi-Xenon farlar alınıyor 1000 TL'ye, zaten komple kit, ilk mesajdaki talimatlara göre taktırılıyor, uygun usta önerisini şehirlere göre verebiliriz, far yükseklik ayarı takıldıktan sonra yapılıyor ve bozulmadığı sürece değiştirilmiyor. Sadece muayene giderken 5 dakikada eski farla takılıyor, muayeneden sonra gene eskiye dönülüyor. Bu satırların yazarı neredeyse iki senedir keyifle ve sorunsuz kullanıyor bu farları. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman Akyar Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Niye konuyu bu kadar büyüttüğünüzü anlamadım. Konuyu büyütmedim Cem bey, sadece detaylı bilgi almaya çalıştım Ozan arkadaşım çok teknik yazmış elektronikçi değilim ben yanlış anlamayın Erol otoyada sordum, İlker Kemal beyede sordum. Pişman olduğum bir uygulama yaptırdım (far kararttırma) araştırmadan ve buhar alıyor farlar, şimdide yoğurdu üfleyerek yemeye çalışıyorum yaptığım budur. Bİlgi kirliliği yada rahatsızlık verdiysem herkesten özür diliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Farlar acıldıysa bir kere mercek montajı yaptır derim. 500 lirayla 700 lira arasında maliyeti olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Polat Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 (düzenlendi) kullanılan far oem far sanki. yükseklik ayarının da çalıştığını iddia ediyorlar. videoda da görünüyor. far motorunu aktif hale getirebilecek sistemi çözmüşler sanırım. Nisan 15, 2014 Anıl Polat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 kullanılan far oem far sanki. yükseklik ayarının da çalıştığını iddia ediyorlar. videoda da görünüyor. far motorunu aktif hale getirebilecek sistemi çözmüşler sanırım. Manuel yükseliyor ama. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Vay benim hemşolara bak neler yapmışlar. Neresi acaba bura... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Polat Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 (düzenlendi) yorumlardan bu şekliyle bile çalışmadığı izlenimi oluştu bende. TÜVTÜRK için bunun otomatik olması mı lazım yoksa manuel hareket etse de geçerli mi ? Nisan 15, 2014 Anıl Polat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 yorumlardan bu şekliyle bile çalışmadığı izlenimi oluştu bende. TÜVTÜRK için bunun otomatik olması mı lazım yoksa manuel hareket etse de geçerli mi ? Xenon olan araçlarda otomatik olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Polat Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Xenon olan araçlarda otomatik olacak. yorumlarda kaçırdım mı bilemiyorum . xenon ampül yerine halojen ampül kullanılsa aurislerdeki gibi mercekli halojen olsa ve yükseklik ayarı da bu şekilde çözülse (manuel olsa yani) kontrolde sıkıntı çıkmayacak o zaman. Vay benim hemşolara bak neler yapmışlar. Neresi acaba bura... duvarda adana oto elektrik yazıyor hocam. videonun ortasında da transparan şekilde cmb auto yazıyor. cmb auto'ya ulaşıldığında her türlü yönlendirirler heralde. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 yorumlarda kaçırdım mı bilemiyorum . xenon ampül yerine halojen ampül kullanılsa aurislerdeki gibi mercekli halojen olsa ve yükseklik ayarı da bu şekilde çözülse (manuel olsa yani) kontrolde sıkıntı çıkmayacak o zaman. Olabilir.Yahu zaten bu otomatik bile olsa yıkama sistemi de takmanız lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 yorumlarda kaçırdım mı bilemiyorum . xenon ampül yerine halojen ampül kullanılsa aurislerdeki gibi mercekli halojen olsa ve yükseklik ayarı da bu şekilde çözülse (manuel olsa yani) kontrolde sıkıntı çıkmayacak o zaman. evet. Far oem değil. Çin malı yan sanayi. merceği nedir ne değildir belirsiz, ancak zaten halojen. Yani far üzerinde xenon yok normalde ayrıca bağlanması gerekiyor. Olabilir.Yahu zaten bu otomatik bile olsa yıkama sistemi de takmanız lazım. Onuda taksan bu sefer proje isteyebilirler fabrikasyon sanırsa geçer tabii. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2014 (düzenlendi) http://www.fk-shop.de/index.php?stoken=5D4C3A77&force_sid=b557cd754dd4724fc29f80edafa8b52a&lang=1&cl=search&searchparam=ford+focus Buradaki ürünlerde dikkate değer kargo varmı bilmiyorum Haziran 19, 2014 Mete Turfan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arda Başmak Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2014 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-ford-focus-2012-en-yeni-kasa-mercekli-far-sifir-108589924/detay Merhabalar ürünü bu şekilde alsak Monte etsek herhangi bi sorun eksiklik cıkarır mı fiyatı uygun geldi konu içerik vs uygun yerde olmuştur umarım teşekkürler şimdiden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Polat Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2014 tek taraf fiyatı diyor. çifti 1500 tl yani. fiyatının uygunluğu tartışılır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap