Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 peki ben ballastlari role felan kullanmadan direk fardan guc alarak baglarsam farlari kapatirmi. Izmirde bi tuningcide denemistim tek fara baglayip xenonu denedik xenon ampul sorunsuz bi sekilde yandi. belli bi sure sonrami sorun olusturuyo yada 2 fara xenon baglayincami kapatiyo? tek fara bağlayıncada kapatması lazım, balast farkından olabilir. dediğim gibi bunuda ilk açılıştaki yüksek akımdan dolayı yapıyor bunu bana göre. eğer o balast arabanın kısa devre algılayacağı kadar yüksek akım çekmeden açılıyorsa o yüzden kapatmıyor olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Diyot böyle bağlanıyo heralde. Bide bu diyotun çeşitleri var hsngisini bağlamalıyin ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Diyot böyle bağlanıyo heralde. Bide bu diyotun çeşitleri var hsngisini bağlamalıyin ? evet, yalnız konuyu okusanız iyi olacak... daha öncede yazdığım gibi 1N4007 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 bide bu sisteme bi sigorta koysam daha saglikli olmazmi? akuden 30 a giden kabloya koymammi gerekli? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Bağlantıyı aşama aşama gösteren resimli anlatım yok mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 bide bu sisteme bi sigorta koysam daha saglikli olmazmi? akuden 30 a giden kabloya koymammi gerekli? tabiki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 ozan bey bu linkteki uygun olurmu. bide bu bicak sigortalarda "+" "-" fark ediyomu? http://www.avmarketi.com/asp/product/140453/SIGORTA-YUVASI Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 ozan bey bu linkteki uygun olurmu. bide bu bicak sigortalarda "+" "-" fark ediyomu? http://www.avmarketi.com/asp/product/140453/SIGORTA-YUVASI sigortanın + sı - si olmaz. sigortayı bi kablo olarak düşünebilirsiniz sadece üzerinde yazan değerden daha fazla akım geçtiğinde o kablo kopar. ürün uygun yalnız uçuk pahalı, 1-2tllik malzeme. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 yok ben onu temsili olarak yolladim. suan ankaradim. hafta ici izmire gidince gida carsisinda elektrik malzemesi satan yerler varmis ordan butun malzemeleri alip tabloya uygun duzgun saglam bi tesisat kablosu yapcam. somestr tatilindede ankara gelince bi xenon mercegi fara yerlestirip bu projeyi tamamlicam:) bu arada ozan bey izmir veya ankarada cikma focus 3 fari alabilcegim bildiginiz bi yer varmi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 yok ben onu temsili olarak yolladim. suan ankaradim. hafta ici izmire gidince gida carsisinda elektrik malzemesi satan yerler varmis ordan butun malzemeleri alip tabloya uygun duzgun saglam bi tesisat kablosu yapcam. somestr tatilindede ankara gelince bi xenon mercegi fara yerlestirip bu projeyi tamamlicam:) bu arada ozan bey izmir veya ankarada cikma focus 3 fari alabilcegim bildiginiz bi yer varmi ? izmirde hakan oto var 3. sanayide. ankarada elvan ford var yıldız sanayide, ahmet abi selamımla yardımcı olur. tanıdık parçacılarda var ama normal farı kaça veriyorlar bilmiyorum. bu arada mercek balast far filan kaça geliyor? neden oem far almıyorsunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2014 abi acikcasi farin yukseklik ayarinin olmamasi bence buyuk sorun. Karsidan gelen bi insanin gozunu almasi farin buyuk tehike arz ediyo. bunun yaninda ben zaten drl aldim taktim arabaya simdi farin icindede olursa abarti olur diye usunuyorum. siyah zemin farda olmassa olmazim. bunun icinde fari ac kapa en buyuk sorun. zaten cikma orjinal 2 bi xenon far 700 den asagi bulmak cok zor. ben 150 ye hella 3r mercekleri aldim. 16 dolarada far tasina uyan cinden 2 shrouds aldim. 200 civarida xenon balast tuttu. 250-300 lirayada cikma 2 far alsam. 100 lirada malzeme tutsa. ortalama yine 700 lira civarina maal olcak. ben zaten buyuk bi zevkle bu farlari yapcam. kendi yaptigim bi farida kullanmak beni gayet tatmin etcek gibi. bi sorun cikmassa burda paylasirim abi farin yapim asamalarini 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emir Ali Şen Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 aracıma yeni aldığım modifiye edilmiş bi-xenon farların uygulamasında problem çıktı farlar açıkken uzun-kısa yaptığım zaman farları kapatıyor komple yeniden açtığımda düzeliyor bunun nedeni ne olabilir acaba yardımcı olabilecek var mı lütfen? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 aklıma tek gelen kısa devre koruması. montajın nasıl yapıldığına dair detaylı bilgi lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emir Ali Şen Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 aklıma tek gelen kısa devre koruması. montajın nasıl yapıldığına dair detaylı bilgi lazım. montajda herhangi bi ek kablo olmadı hocam direk soketi taktık onun dışında bişey eklemedik normal orjinal farları kullandığımızda hiç bir problem olmuyor ama bu modifiyeli farı taktığımızda problem yaratıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2014 montajda herhangi bi ek kablo olmadı hocam direk soketi taktık onun dışında bişey eklemedik normal orjinal farları kullandığımızda hiç bir problem olmuyor ama bu modifiyeli farı taktığımızda problem yaratıyor o zaman farın iç tesisatına bakmak lazım. far xenon sanırım? kısa far ampul arızası uyarısı veriyormu araç? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap