Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Bazı yerlerde, araç beyni çalıştırmayı reddediyorsa, doğrudan aküden kablo çekin diyor. Ama bu genuine üründe gerekmemeli. Tabi versiyon farkından dolayı Mert'in arabası farlara aftermarket muamelesi yapıyor olabilir. benim anlamadığım doğrudan aküden kablo çekerken röleli filan yani demi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 (düzenlendi) benim anlamadığım doğrudan aküden kablo çekerken röleli filan yani demi? tanerin dediğinden anladığım röleli değil... direkt aküden fara kablo çekileceğini söylüyor ama tahmin edersinki teknik kısmına kafam hiç basmaz. bir gel şuraya bakıver dedim.. belki gelir yazar... geliorum şimdi dedi Haziran 12, 2015 Mert Yürüyen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Yaw, kaç kişi şu farı yakamadınız... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 hee selamlar bi direk 12 yi aküden çekip denemek lazım dedim Ozan . o şekil yanarak role ile iki dk da halledilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Yaw, kaç kişi şu farı yakamadınız... Abi ben karışmıyorum artık valla. Bozsunda iade almıyım diye uğraşıyorum 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Yaw, kaç kişi şu farı yakamadınız... Far yerine bamya yı yaktık [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Abi ben karışmıyorum artık valla. Bozsunda iade almıyım diye uğraşıyorum [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4] Far yerine bamya yı yaktık [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] [emoji1][emoji1] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 (düzenlendi) Yaw, kaç kişi şu farı yakamadınız... ağlayacam artık... Haziran 12, 2015 Mert Yürüyen tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 ağlayacam artık... Mert, sağlık olsun çok da üzme artık kendini, muhtemelen atlanan bir püf Noktası var o görülemedi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 hee selamlar bi direk 12 yi aküden çekip denemek lazım dedim Ozan . o şekil yanarak role ile iki dk da halledilir şimdi tamam. Farda sıkıntı yok zaten Doğan abinin arabada montajını ben yaptım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 şimdi tamam. Farda sıkıntı yok zaten Doğan abinin arabada montajını ben yaptım. Az önce EMAT OTO'dan Salih usta işe görüştüm. Sabahtan beri arıyorum telefonu kapalı. adamın ayağı kırılmış meğersem hastanedeymiş. lan ne şans bendeki ustaya bile nazarım değdi arkadaş... neyse yarın saat 11:00'de benim için gelecek dükkana, gidip bakıcaz. daha ne olduğunu anlatmadan bildi sıkıntıyı. "yakarız, rahat ol" dedi, inşallah diyorum yarın görüşürüz, umarım fotolarla ve selektör şovlarla buraları şenlendiririm 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Az önce EMAT OTO'dan Salih usta işe görüştüm. Sabahtan beri arıyorum telefonu kapalı. adamın ayağı kırılmış meğersem hastanedeymiş. lan ne şans bendeki ustaya bile nazarım değdi arkadaş... neyse yarın saat 11:00'de benim için gelecek dükkana, gidip bakıcaz. daha ne olduğunu anlatmadan bildi sıkıntıyı. "yakarız, rahat ol" dedi, inşallah diyorum yarın görüşürüz, umarım fotolarla ve selektör şovlarla buraları şenlendiririm bıçak bekliyorum haberin olsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 bıçak bekliyorum haberin olsun Sana baltayı, doğan abiye de sapını göndericem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Hee sapı bana uygun yani. Öyle olsun ne diyem saolasın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Hee sapı bana uygun yani. Öyle olsun ne diyem saolasın canımsın, takılıyorum allah razı olsun desteğin için... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap