taner eviş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 oooo sert oldu bu . Doğan abime söylenen bu sözü kabul edemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Sana baltayı, doğan abiye de sapını göndericem Merto seni hep birlikte kınıyoruz doğan abi candır...[emoji15] [emoji15] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Evet Muhabbete Genel Sohbet ten devam pls Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 canımsın, takılıyorum allah razı olsun desteğin için... bak hocam ben ne demişim burda ? çarpıttınız konuyu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Sar Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2015 Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. Keşke bizim 3,5 lar içinde hazırı olsada taksak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2016 (düzenlendi) Pek yakında oda olur.. Şubat 3, 2016 Galip Kandemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2016 On 12.06.2015 at 18:00, Mert Yürüyen said: bak hocam ben ne demişim burda ? çarpıttınız konuyu... Ha ha ne güldüm şimdi buradakileri okuyunca. Burnunu nasılda sürttürdüm yere ha ha ha. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özkan Ceylan Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Focus 3 sedan aracıma gündüz farı taktırmak istiyorum ancak şöyle bi sorum var otomatik yanan farlar mevcut aracımda far düğmesi auto dayken gündüz farım yansın kapalı konumunda iken sönsün istiyorum bunu ayarlamak mümkün müdür acaba bi arıza uyarısı almadan buna göre satın alacağım gündüz ledleri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2016 Konu birleştirildi. Lütfen uygun başlığı bulmaya çalışalım. Profil bilgilerinizi tamamlayınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2016 İki sorum olacak size. Birincisi linkteki farları trend x aracıma takabilir miyim? İkncisi bu farlarda xenon değil de holojen far kullansam muayeneden geçer mi? Daha doğrusu geçer de bu farlar da holojen ampul kullanabilir miyim kesme biçme olmadan? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2016 6 dakika önce, Berat Hasbek said: Birincisi linkteki farları trend x aracıma takabilir miyim? evet. net emin olmamakla birlikte biraz modifiye gerekir ampulde. uzun süre kullanırsanız mercek bozulur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2016 Muayene için eski farı takarsınız en kötü.5 dk sadece. Ayrıca bu fara xenon takmadan kullanmak anlamsız. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2016 (düzenlendi) 10 dakika önce, Berat Hasbek said: Birincisi linkteki farları trend x aracıma takabilir miyim? İkncisi bu farlarda xenon değil de holojen far kullansam muayeneden geçer mi? Daha doğrusu geçer de bu farlar da holojen ampul kullanabilir miyim kesme biçme olmadan? Aracınıza olur. Bu farları alacaksanız xenon ampül kullanın, kesme biçme olamadan halojen ampül takılmaz bunlara. Diğer farlarınız yedekte dursun, muayene zamanı onları takıp geçersiniz. Farları değiştirmek ampül değiştirmekten daha kolay Nisan 29, 2016 Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berat Hasbek Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2016 1 dakika önce, Yakup Çağatay said: Muayene için eski farı takarsınız en kötü.5 dk sadece. Ayrıca bu fara xenon takmadan kullanmak anlamsız. Haklısınız ama far yükseklik sensörü olmadan da xenonlar araç yüklü iken tehlike oluşturuyor? Yanlış mıyım. Yaptığımız zaman onu da yapmak lazım değil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2016 Kesinlikle Ama yapan yok. Astarı yüzünden pahalıya gelir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap