Serhat E. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Çakır otodan aldım ben ancak Ümit abi bi daha gelmeyebilir diyor montaj problemli oldugundan. Siyahlar kolay satılır dedim ama bakalım. Evet bir daha gelmeyecek. Bende arıyorum ama bulamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Ozan hayirli uğurlu olsun beyaz olsaydi arabam kesinlikle alirdim bende. Çok mutlu oldum senin adina 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 @, Süper olmuş, güle güle kullan. Siyah zeminlisini nasıl buldun yaa, valla ledlerin de yandığında süper olacak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 @, Süper olmuş, güle güle kullan. Siyah zeminlisini nasıl buldun yaa, valla ledlerin de yandığında süper olacak. Şans diyelim geçenlerde olduğunu duymuştum parayı toparlayinca hemen aldım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Güle güle kullan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Evet bir daha gelmeyecek. Bende arıyorum ama bulamadım. biz avucumuzu mu yalayacaz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Ozan sifir mi bunlar? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Ozan sifir mi bunlar? Bilmiyorum abi birinde 2 tane ufak çizik var ama açıkta geldiginden öyle dedi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Bilmiyorum abi birinde 2 tane ufak çizik var ama açıkta geldiginden öyle dedi. Güle güle kullan Ozancım; bunları görünce izmirdeki siyah zeminlileri kaçırdığıma bir kez daha pişman oldum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Güle güle kullan Ozancım; bunları görünce izmirdeki siyah zeminlileri kaçırdığıma bir kez daha pişman oldum Çok teşekkürler abicim. Aklimdasin abi denk gelirsem arıcam seni. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 (düzenlendi) Ozan hayirli uğurlu olsun beyaz olsaydi arabam kesinlikle alirdim bende. Çok mutlu oldum senin adina Sabri hani video koydun ya, farlar kapalıyken selektör yaptığında sadece halojenler yanıyor, peki o sırada mercekten lok lok ses geliyormu yine? Birde mesela kumandadan açma düğmesine basınca parklarmı yanıyor yoksa DRL mi? son olarak bu modifiye ile follow me home özelliğini iptal etmiş oluyoruz çünkü farları beslediğimiz hat kontağa bağlı. birde alakasız bir not: araba çalışırken denemedim ancak kontak açıkken kumandadan kilitlemeye basarsanız kontağı kapatıp kapıları kilitliyor unutmazsam yarın çalışıyorkende deniyim Aralık 22, 2012 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 farlar kapalıyken selektör yaptığında sadece halojenler yanıyor, peki o sırada mercekten lok lok ses geliyormu yine? Evet Birde mesela kumandadan açma düğmesine basınca parklarmı yanıyor yoksa DRL mi?DRL, parlak olarak... son olarak bu modifiye ile follow me home özelliğini iptal etmiş oluyoruz çünkü farları beslediğimiz hat kontağa bağlı.Hiç kullanmadığım bir özellik birde alakasız bir not: araba çalışırken denemedim ancak kontak açıkken kumandadan kilitlemeye basarsanız kontağı kapatıp kapıları kilitliyor unutmazsam yarın çalışıyorkende deniyim Aslında anahtarsız çalışmada çalışırken aracı terk ettiğinde motoru kapatması lazım ama ben de denemedim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Evet DRL, parlak olarak... Hayır DRL(gündüz farları) yanmıyor. Kısık olan parklar yanıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Hayır DRL(gündüz farları) yanmıyor. Kısık olan parklar yanıyor. Bende öyle değil işte... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Bende öyle değil işte... Cem abi senin montaj mertol abinin yöntemle yapılmadimi ? O anlatımda drlnin yanması için kontak açık olmalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap