Aybars Altay Oluşturma zamanı: Aralık 2, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 2, 2012 Merhabalar telefonuna jelly bean güncellemesi yapıp kullanan varmı acaba ne değişikliler var? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 http://www.gsmtamir.net/teknoloji-haberleri/13209-android-41-jelly-bean-incelemesi-videolar-degisiklikler-yenilikler.html Kişisel deneyim yok, hala ICS ile boğuşuyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Jelly bean alabilen çok çok az telefon var şu anda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Utku Özen Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Benim telefonumda 4.1.1 var. Eski telefonumu kullanana kadar çok fark yok gibiydi. Ama karşılaştırma fırsatı bulunca çok daha akıcı ve stabil olduğunu farkettim. Ayrıca bildirim alanı daha kullanışlı. Pil ömrü çok farklı değil. Kullanıma göre değişiyor. Ben nova launcher kullanıyorum. Tavsiye ederim çok hızlı ve stabil bir launcher. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2012 Bizim sensationa verilmeyecek sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2012 Bizim sensationa verilmeyecek sanırım. 1gb altı rami olanlara vermeyeceklermiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Jelly bean yükledim kullanıyorum merak edenler boşuna yüklemesin sıkıntıları cok ics daha iyi 4.1.2 cikana kadar ics devam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Bende yükledim. Bir sıkıntı göremedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 İlk 1 hafta bendede yoktu sonra telefon yavaş sarj olmaya basladi 6 saatte %70 sarj olması nedemek sonra telefon mesajlari acarken youtube a girerken kasmsya başlsdı sonra ics e dondum hepsi duzeldi inş sizin başınıza gelmez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2012 İlk 1 hafta bendede yoktu sonra telefon yavaş sarj olmaya basladi 6 saatte %70 sarj olması nedemek sonra telefon mesajlari acarken youtube a girerken kasmsya başlsdı sonra ics e dondum hepsi duzeldi inş sizin başınıza gelmez Sizin telefonun modeli neydi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Galaxy S3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 2012 Galaxy S3 Bu jelly bean ile ilgili değil ama s3 jelly bean uyarlamasi veya sizin telefonla ilgili olabilir. Forumlarda s3 için böyle bir şikayet var mı bakmak lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2013 s3 lerde zaten jely bean yok mu?.. şuan 4.1.2 var.. gayet başarılı.. ben memnunum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap