Ozan Kar Oluşturma zamanı: Aralık 2, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 2, 2012 bu konuyu 2 hafta önce bir usta fark etmişti, kaza vs derken ilgilenmeye fırsatım olmadı. Şuan öğrenmek istediğim bu sorun lastik kaynaklımıdır yoksa araçtaki bir ayar bozukluğumu. araç 3500kmde. Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Bende bakayim ya inince arabaya enteresan. Ozan benim gorusum virajlarda yanaklar yerle temas ettiginden olmustur dicemde sende surekli makasa girmiyorsun heralde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 semih yılmaz Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 sen benim attığım lastikleri görsen resmen yuvarlanmışlar nasıl o kadar aşındı herkes hayret etti sanırım araba ile ilgili bu arada araba 7000 kmde Düzenleme: Düzenle butonu ile mesajları değiştirebilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 sen benim attığım lastikleri görsen resmen yuvarlanmışlar nasıl o kadar aşındı herkes hayret etti sanırım araba ile ilgili bu arada araba 7000 kmde Düzenleme: Düzenle butonu ile mesajları değiştirebilirsiniz. araba ile ilgili ise bunu tespit edip düzelttirmek gerek yoksa yeni lastiklede aynısı olur. araç 3500kmde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 lastik basıncı ile ilgili bir durumda olabilir. sadece dış tarafın aşınması anormal. bence bilgisayarlı ön düzen yapan bir yere gösterin en azından sorunu söylerler. direk servise giderseniz birşey yok abi de diyebilirler. dışarıda baktırıp yaptırabilirsiniz zira ön düzen garanti dışı diye biliyorum. geçmiş olsun.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Benimde buna benzer ama bundan daha az bir aşınma vardı, fakat benim lastiğin yanaklarında değil tabanındaydı, pürtüllü pürtüllü bir yapıda aşındırmış. Lastikci rot ayarının bozuk olabileceğinden bahsetmişti. Servise gittiğimde de gösterecektim, Gelişmeleri merakla bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Muhammed Keser Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Aynı şekilde benim diger arabanın lastiklerinde var ve sadece ön lastiklerde dış kısımda.(daha lastikler 7 aylık yaklaşık 2bin km sonra oluşmaya başlamıştı.) Lastikçi arkadaşlar bişey olmaz dediler ama tatmin olmadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serhat E. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Maalesef aynı durum bende de var Sorun arabada mı acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Herkesin mi lastik sorunu var arkadaş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 yok ya oldukça sakin kullanıyorum bu arabayı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Bende bakayim ya inince arabaya enteresan. Ozan benim gorusum virajlarda yanaklar yerle temas ettiginden olmustur dicemde sende surekli makasa girmiyorsun heralde Sabri sende makasçı tipi var heeee 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Muhammed Keser Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Bende de var derken şükür focusumda böyle bi sorun yok:).Diger arabada aynı sorun var ama bence lastikten veya sürüş güzergahından diye düşünüyorum.(mıcırlı yol,bozuk yol gibi). Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Bende de var derken şükür focusumda böyle bi sorun yok:).Diger arabada aynı sorun var ama bence lastikten veya sürüş güzergahından diye düşünüyorum.(mıcırlı yol,bozuk yol gibi). asfalt dışına hiç çıkmadım neredeyse. birde tek lastikte olması farklı bir durum olduğunu gösteriyor bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Rot ayarlarına baktırmak lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 İlginç. Ben de bakıyım bizim arabada var mı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2012 bende de var ama viraja insan gibi girmediğim için yanak aşınmıştır diye düşünüyorum ...ama başka bir sorunda olabilir ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ozan Kar
bu konuyu 2 hafta önce bir usta fark etmişti, kaza vs derken ilgilenmeye fırsatım olmadı.
Şuan öğrenmek istediğim bu sorun lastik kaynaklımıdır yoksa araçtaki bir ayar bozukluğumu. araç 3500kmde.
Teşekkürler.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 17 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap