Burak Ş. Oluşturma zamanı: Mayıs 29, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 29, 2011 evet beyler artık polislerden çok sıkıldım bu filmler yüzünden renkli cam olayına girmek istiyorum ama tam bilgim yok konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan rica etsem beni yönlendirseler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Film dereceni indirsen ? Çok koyu sanırım senin ki ! Siyah cam alacaksan eğer üzerinde V damgası olması gerekiyor..Ayrıntısını çok bilmiyorum.oto camcılarda olur belki ---- Buraya da yazayım belki faydalanan olur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nuquerna Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 damga olayını bilmiyorum ancak bir arkadaşım renkli cam takdırdı faturasını arabasında taşıyor eğer polis herhangi birşey söylerse faturayı çıkartıyor direk polisler direk bırakıyor. bilgim bukadar ama fatura hertürlü yeterli oldu arkadaşıma Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Ş. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 damga olayını bilmiyorum ancak bir arkadaşım renkli cam takdırdı faturasını arabasında taşıyor eğer polis herhangi birşey söylerse faturayı çıkartıyor direk polisler direk bırakıyor. bilgim bukadar ama fatura hertürlü yeterli oldu arkadaşıma kuru sıkı tabanca olayı gibi yanı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Ruhsata işlettirme mevzuları olması lazım takan polis onada takar ruhsata işlettirebilmek içinde öncelikle camlarda V damgası olmalı + bide kanıtlanabilir bahane olmalı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Ş. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2011 Ruhsata işlettirme mevzuları olması lazım takan polis onada takar ruhsata işlettirebilmek içinde öncelikle camlarda V damgası olmalı + bide kanıtlanabilir bahane olmalı off kafayı yicem vallaha yakında Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 ben filmsizim mutluyum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 ben filmsizim mutluyum Senin için şaşırtıcı bir durum bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 perdelerim varya boss 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 perdelerim varya boss Onlar yetmezzz Önlere lazım asıl Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Yaptırasım var aslında boss önlere 1 numara arkalara 2 numara ama polislerle uğraşmak istemiyorum valla Ön cama hayatta yaptırmam zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Tabi tabi yanlardan bahsediyorum bende..Yaptır ogün polislerle diyalog'un artar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 sevmiyorum ben onlarla dialog kurmayı yorgunum artık dil dökemiyorum eskisi gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Sen evlen tamam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Bu bir teklif mi boss ahahahahaahah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap