Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Bu bir teklif mi boss ahahahahaahah :yeah: No Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 :D :kop: Tahmin etmiştim zaten :kop: :kop: :kop: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Ş. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2011 :) :kop: Tahmin etmiştim zaten :kop: :kop: :kop: renkli camdan açtım mevzuyu form nereye gidiyorsun yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Napiyim yahu boss evlen diyince konu buralara geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nuquerna Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 kim kimle evleniyor çözemedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 şimdilik düğün dernek gözükmüyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nuquerna Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 renkli ccam ve polislerden evliliğe gelmişsiniz valla ben bilmem yeniyim ama düğün dernek olursa davetiyemi isterim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 forumda görünen evliliğe en yakınkullanıcı ben olduğum için sevgili bosssçuğum evlen demiş bana Hani evlende gör gibisinden Yeni eski fark etmez bütün forum davetli öyle bir durumda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nuquerna Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 yanlış hatırlamıyorsam uAyca yani yakup konu dağılmış die gelip çıldırcak şimdi yani diğer konularda takip ettiğim kadarıyla öyle güzel bi sticker bastırıcam yapıştırıcam arabaya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 forum polisi bosssss Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Al sana o zaman not: Bir süre sonra tüm geyikler silinir :D :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 polislerde bozmuş kendini hacı artık :D :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Evet arkadaşlar sagopa kardeşimize yardımcı olacak kimse yokmu. Bence renki cama çok fazla sorun çıkartamazlar gibi geliyor. Ama kesin çözüm istersen malum cemaate girersen, polisler hiç sorun çıkartmazlar sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Evet arkadaşlar sagopa kardeşimize yardımcı olacak kimse yokmu. Bence renki cama çok fazla sorun çıkartamazlar gibi geliyor. Ama kesin çözüm istersen malum cemaate girersen, polisler hiç sorun çıkartmazlar sanırım Katılıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap