Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 o cemaate gireceğime camsız gezerim daha iyi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Ş. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Evet arkadaşlar sagopa kardeşimize yardımcı olacak kimse yokmu. Bence renki cama çok fazla sorun çıkartamazlar gibi geliyor. Ama kesin çözüm istersen malum cemaate girersen, polisler hiç sorun çıkartmazlar sanırım siyaset sayılmasın bu ama Türkiyenın gerceği bu artık ... Cemaat değilsen ne iş var nede başka halt ... Atanın yolundan asla sapmayız ne olursa olsun renkli camı düşünüyorum işallah 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Cemaatlerden anlamam ama polise takılmamak için cemaat olun ya da olmayın; üst düzey makamlara hatrı sayılır yardımlar vb yapmanız gerekiyor kesin olan bu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
erhanbiyik Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 arkadaşlar ben yeni aldığım focusuma film yaptırmak isyorum. amacım hem estetik hem de çocuklar güneşten etkilenmesin . sadece yan camlara düşünüyorum. ama sizce nasıl olur. . ankara da bu işi hem ucuz hemde güzel yaptırabileceğim yer biliyormusunuz. birde maliyeti nedir tahmini. tşk. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 maliyeti 150-200 civarı tutar. Yerk konusunda ankaralı arkadaşlar bilgi verecektir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Zeibart her türlü tavsiyedir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 ziebart... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Ziebart en iyisi ama pahalıdır, bazı Toyota servislerinde Llumar marka film uygulanabiliyor fiyatı da daha ekonomiktir sorun isterseniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Sadece Toyotaservislerinde değil abicim İstanbulda hemen hemen her yerde lumar marka cam filmi var.fiyatlarıda yerine göre 150-200 arası değişiyor 5 cam için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 150 - 200 müü??? Toyota da 450-500 civarı aynı mal Neyse 2007 de Corolla ya yaptırmıştım geçen geçmiş (!) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
erhanbiyik Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2011 açıkca çok pahalı olsun istemiyorum 150-250arası ama sorunsuz kullanayım yeter . güzel yapan bir yer arıyorum. ankara da arkadaşlar tavsiye edeceğiniz yer var mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Efe ONUR Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2011 film camlar biliyorum ki turkiyede polisler ve kanunlar tarafindan istenmiyon bi olay, ne guzelki benim yasadigim yerde böyle bi sorun yok.görusu engellemedikce istersen hepsini zifir siyah yaptirabilirsin. Ancak ben arkadakiler yaptirmayi dusunuyorum. 120 e ya arka 3 cami yapiyorlarmis hafta basi gitcem bakalim. saygilar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2011 Ben öğrendiğim ve pek kimsenin bilmediği bir şeyi paylaşayım,filmin yasak olmasının esas sebebi herhangi bir kaza durumunda tek çıkış noktaları camlar olacağı için filmli cam kırılmayacağından dolayı çıkışı engelliyor ya da yavaşlatıyor.Polisler sök o filmi deyip anahtarla filmi çizmek yerine bu konuda bilgilendirseler insanlar belki daha farklı yaklaşacaklar.Diğer bir sebebi de (bence bu mantıklı değil)aracın içinin görülememesi.Ben görülmek istemezsen perde takarım bez asarım bir şekilde görülmem.Godoman arabalarındaki filmlere neden sesini çıkartamıyorlar?Bildiğim kadarıyla renkli camda tse damgası olması gerekiyor ve geçirgenlik oranı(%70 olabilir)şartı var.Tse damgası olan renkli camlar da sadece fabrika çıkışlı arabalardakine bir şey diyemiyorlar.Opel corsa nın yeni modellerinde arka ve arka yan camlar fabrika çıkışı renkli.Bende de en koyu film var ceza yiyene kadar idare edeceğim bakalım.Aklınızda olsun filmden ceza yerseniz araç kaydına trafikten men şerhi koyuyorlar,filmleri söktürdükten sonra trafik şubeye gidip filmleri söktüm diyorsunuz ve polis gelip aracı kontrol ediyor ve trafikten men şerhini kaldırıyor.Ben filmden ceza yedikten sonra radara girmiştim polis diyor yaw bu araba trafikten men gözüküyor,bir süre sonra aklıma geldi dedim filmden ceza yemiştim o olabilir mi evet dedi olur,trafik şubeye gidip trafikten men şerhini kaldırt dedi.Bilginiz olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2011 Yasa olarak ikiside değil ama uygulama olarak 2.si olduğu söyleniyor... Filmden ziyade sadece güvenlik için SAYDAM filmler de yasaklanmalı öyle olursa yani ilk sebebin uygulanması sıkıntı.. Artık tse olayı bitti hocam..Tse olayı sonradan takılancamlarda belki olur artık TEK harf var..K mı neydi unuttum... Yeni focusların arka camlarda var..Biri bakarsa sevinirim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 2011 Yalnız filmli camlar kaza anında patlayıp dağılmadığından, cam kırıklarından olan kesikleride önlemiş oluyor. Birde camın tüm halde çıkmasını sağlayarak araç içinden çıkmayı daha kolaylaştırıyor diye duymuştum ben. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap