Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar. Biliyorsunuz Focusumu yaklaşık 1,5 hafta önce teslim aldım. Alırken boya kontrollerini yanımda yapmalarını istedim, şükür sorun çıkmadı. Sonra kaportayı, içini inceledim ve sorunsuz olarak tespit ettiğimi zannettim. Haliyle insanda sevinç ve heyecan oluyor. Her şeyi göremeyebiliyor. Bugün bagaj kapağımının stop lambalarıyla ve yine spoylerin aracın altı kısımla kapalıyla birleşim yerlerdinde sol ve sağ bölüm arasında açıklıkların farklı, sağ bölümdeki açıklıkların daha fazla olduğunu farkettim. Aracı Adanadan almıştım. Mersinde yaşıyorum. Mersindeki ford servisine götürdüm bagaj kapağının vidalarını söküp ayarlama yapabileceklerini ama bunun da aracın orjinalini bozacağını ve ilerde satışta sorun yaşayabileceğimi bunun için tavsiye etmediğini söyledi. Ki zaten bende işlem yaptırmayı düşünmüyorum. Yine sağ arka kapımın kapanması için diğerlerinden daha sert kapatmam gerekiyor. Kapı içinde bir şeyler yaptıklarını söyledi ama yine aynıydı. Aç kapa aç kapa yapa yapa zamanla düzeleceğini söyledi. Nasıl işse artık.
Açıkçası epey bir canım sıkıldı. Lütfen fotoğraflara bakar mısınız. Ayıplı mal sınıfına girer mi? Eğer girer diyorsanız bayiyle iletişime geçeceğim ne gerekiyorsa yapsınlar diye. Elbette serviste tamir dışında.
Soru
Murat U.
Merhaba arkadaşlar. Biliyorsunuz Focusumu yaklaşık 1,5 hafta önce teslim aldım. Alırken boya kontrollerini yanımda yapmalarını istedim, şükür sorun çıkmadı. Sonra kaportayı, içini inceledim ve sorunsuz olarak tespit ettiğimi zannettim. Haliyle insanda sevinç ve heyecan oluyor. Her şeyi göremeyebiliyor. Bugün bagaj kapağımının stop lambalarıyla ve yine spoylerin aracın altı kısımla kapalıyla birleşim yerlerdinde sol ve sağ bölüm arasında açıklıkların farklı, sağ bölümdeki açıklıkların daha fazla olduğunu farkettim. Aracı Adanadan almıştım. Mersinde yaşıyorum. Mersindeki ford servisine götürdüm bagaj kapağının vidalarını söküp ayarlama yapabileceklerini ama bunun da aracın orjinalini bozacağını ve ilerde satışta sorun yaşayabileceğimi bunun için tavsiye etmediğini söyledi. Ki zaten bende işlem yaptırmayı düşünmüyorum. Yine sağ arka kapımın kapanması için diğerlerinden daha sert kapatmam gerekiyor. Kapı içinde bir şeyler yaptıklarını söyledi ama yine aynıydı. Aç kapa aç kapa yapa yapa zamanla düzeleceğini söyledi. Nasıl işse artık.
Açıkçası epey bir canım sıkıldı. Lütfen fotoğraflara bakar mısınız. Ayıplı mal sınıfına girer mi? Eğer girer diyorsanız bayiyle iletişime geçeceğim ne gerekiyorsa yapsınlar diye. Elbette serviste tamir dışında.
Sağ 1
Sol 1
Sağ 2
Sol 2
Sağ 3
Sol 3
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
18
10
6
4
Popular Days
Ara 8
17
Ara 9
15
Ara 11
10
Ara 7
7
Top Posters For This Question
Murat U. 18 posts
Mehmet Demir 10 posts
Fuat Önal 6 posts
Cem Boneval 4 posts
Popular Days
Ara 8 2012
17 posts
Ara 9 2012
15 posts
Ara 11 2012
10 posts
Ara 7 2012
7 posts
Popular Posts
Cem Boneval
1. İşten kaçmak istiyorlar. 2. Becerebileceklerinden emin değiller. Montaj hatası ayıba girmez, daha doğrusu ayıplı mal olması için amacına uygun kullanımınızı engelleyen ve de giderilemeyen bir s
Mertol Kip
Ya benmi yanlis anladim yoksa sorun eger bagaj kapagi ayarlanirsa olasi mentese ya da civatanin uzerinde olasi boya kalkmasimi? Gercekten derdiniz yokmu sizin yahu? Dogru olcude anahtar kullanirlarsa
çetin kılıç
Bence de hiç elletmeyin bu şekilde kullanıma mani bir durum yok gibi cem bey in de söylediği kaz kafalı insanlardan memlekette bol miktarda mevcut en azından hatayı düzeltmek adına yapılanları açıklam
Bu soruda 64 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap