Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 izlediğim ilk focus videolarından biriydi bunlarda. Çoğu soruma cevap olmuştu youtubedan izlemiştim. Ellerinize sağlık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yusuf terzi Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 aktif şehiriçi sisteminde debriyajsız durunca stop ediyor demek. ben geçenlerde 3. vitesteyken devreye girdi sanki şanzımandan kurtuldu ve cırrrrr diye bir ses geldi ancak motor stop etmedi. bunun açıklaması ne acaba. motor aşırı zorlanınca kavramayı otomatik mi bırakıyor ki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 3.vites hızınız kaç idi ? Uyuya mı kaldınız yolda meraktan soruyorum yanlş anlamayın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 aktıf sehır ıcı guvenlıkte hassasiyet ayarı yok degılmı? ben onune kolı koydum dırek dalıyorda ondan sordum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Bizim araba 3. vites 1000 devir 36 km'ye gelmekte benzinli nasıldır blimiyorum da bende malesef garipsedim. Aktif Şehiriçi güvenlik sisteminin debriyajla bir alakası yok diye biliyorum bende ayağım tam debriyajdayken devreye girmişti. Ama tabikide inşallah motor aşırı zorlanınca kavrama bırakılıyordur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 aktıf sehır ıcı guvenlıkte hassasiyet ayarı yok degılmı? ben onune kolı koydum dırek dalıyorda ondan sordum Boyu yeterli olsun, normalde onları gorme Zorunlulugu yok biliyorsunuz ama boyle deniyoruz iste Uzun olsun. --- iPhone Yolladı --- Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2012 sagolasın yakup kolı olarak bı buzdolabı kolısı bulursam gorur belkı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yusuf terzi Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 3.vites hızınız kaç idi ? Uyuya mı kaldınız yolda meraktan soruyorum yanlş anlamayın. 40 kmden düşüktü ve dar bir yerden U dönüşü yapacaktım refüjü görünce frenledi ve şanzımandan cırrrrr diye ses geldi. tuhaf geldi bana. tıpkı geri vitese tam geçmeyen araçtan gelen ses gibiydi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 40 kmden düşüktü ve dar bir yerden U dönüşü yapacaktım refüjü görünce frenledi ve şanzımandan cırrrrr diye ses geldi. tuhaf geldi bana. tıpkı geri vitese tam geçmeyen araçtan gelen ses gibiydi. Olabilir , sıkıntı olmaz sanırsam... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Efe Ergüz Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 bu far yikama icin silecek mi acmak gerekiyor yoksa otomatik mi bide su haznesi silecekle ayni hazne mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 bu far yikama icin silecek mi acmak gerekiyor yoksa otomatik mi bide su haznesi silecekle ayni hazne mi? Aynı hazneyi kullanıyor diye biliyorum, far açıkken ön cam yıkama yaptırdığında farlar da yıkanıyor, ama üstüste yaparsan her seferinde değil, nasıl bir zamanlama ayarı var onu bilmiyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 bu far yikama icin silecek mi acmak gerekiyor yoksa otomatik mi bide su haznesi silecekle ayni hazne mi? Silecek ile çalışıyor ama sık çalıştırmada ki aktif olmuyor...Hazne aynı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Efe Ergüz Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 Aynı hazneyi kullanıyor diye biliyorum, far açıkken ön cam yıkama yaptırdığında farlar da yıkanıyor, ama üstüste yaparsan her seferinde değil, nasıl bir zamanlama ayarı var onu bilmiyorum. Silecek ile çalışıyor ama sık çalıştırmada ki aktif olmuyor...Hazne aynı tesekkur ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2012 Farlar yanıkken çalışır cam yıkama...Arkadaşım,yanlış anlama ama Focus 3 Türkçe kullanım klavuzu var forumumuzda,bir oraya baksan,hani ne bileyim arabanın kitapçığını okumak sıkabilir belki ama buradaki klavuzdan daha rahat okursunuz belkii...Biz yine sorularınıza cevap verebiliriz de oradan da bir göz atarsanız daha iyi anlatabilirzi belki sorularınıza yanıtlarımızı.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Namık uslu Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 Arkadaşlar Aktif Şehir İçi Güvenlik Sistemini nasıl aktif ediyoruz .Bi türlü bulamadım.Yakup bey yazmış ama yol bilgisayarında öyle bir ibare yok... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap