Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 (düzenlendi) Yol Bilgisayarında City Safe yazan yeri işaretinden kaldırırsan aktif şehir içi güvenlik devre dışı kalır..Lütfen kullanıcı klavuzuna 83 -84 sayfaya ve 173.sayfaya bakınız... Ocak 7, 2012 Bora A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Ya da şöyle diyelim: Normalde zaten aktif, siz ancak devre dışı bırakabiliyorsunuz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alpay A. Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 City Safe özelliğini kalıcı olarak devreden çıkarmanın bir yolu yok galiba. Kontak kapatıp açınca tekrar aktif hale geliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Bu aktif şehir içi güvenlik sistemi bazen sıkıntıyı yol açabiliryor. Geçenlerde dar bir aradan hızlıca çıkmam gerekiyordu, önümde bir minibüs, arkada uzaktan (çokta uzak olmayan) gelen bir araç vardı, ani bir çıkış yaptım, aracın dönme açısına göre burnu kurtarıyor rahat bir şekilde, ee tabi önce düz gidiyor, yani dönme açısına göre, tam burnu kurtarıyordu ki, çarpışma önleme, hafif frene basma olayı aktif oldu, araç bir yavaşladı, tabi bu bir saniyeden az bir süre, bu sırada da aracın önünde herhangi bir engel kalmadı, ve tekrar toplayıp devam ettim. Nolduğunu anlayamıyorsun önce, yol bilgisayarında city stop yazıyordu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alpay A. Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Sistem Türk sürücüler ve trafik düzenine çok uygun bir sistem değil. En azından yarısına uygun değil diyeyim de yanlış anlaşılmasın. Biz genelde yakından takip eden, kavşaklarda 5 cm ara ile geçen insanlar olduğumuzdan sistem zırt pırt devreye girebiliyor. Benim de döner kavşakta başıma geldi ve pek hoşuma gitmedi. Ancak trafik kurallarına ve düzenine uyarsak zaten sistem işlevini tam olarak yerine getirecektir, bu da işin gerçeği. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Sistem Türk sürücüler ve trafik düzenine çok uygun bir sistem değil. En azından yarısına uygun değil diyeyim de yanlış anlaşılmasın. Biz genelde yakından takip eden, kavşaklarda 5 cm ara ile geçen insanlar olduğumuzdan sistem zırt pırt devreye girebiliyor. Benim de döner kavşakta başıma geldi ve pek hoşuma gitmedi. Ancak trafik kurallarına ve düzenine uyarsak zaten sistem işlevini tam olarak yerine getirecektir, bu da işin gerçeği. Bu da düzeni öğretmenin bir yolu bu durumda, değil mi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Güzel ve faydalı bi sistem gibi gözüküyor.Testlerde çok başarılı sonuçlar elde ediliyor fakat günlük kullanımda sizin kontrolünüzdeki bişiyede müdahale edebiliyor hoş olmasada. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 neyseki benim sistemin hiç devreye girdiği yok sanırım direk girecek öndekine 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 tek felsefemiz o zaten ya durur ya vurur.... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2012 tek felsefemiz o zaten ya durur ya vurur.... baba sana saygımız sonsuz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Benim arabada var mı acaba böyle bir sistem hiç haberim yok, birde kırmızı ışıklarda veya durunca stop edip debryaja basınca çalışma özelliği varmış bende o da yok sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 neyseki benim sistemin hiç devreye girdiği yok sanırım direk girecek öndekine tek felsefemiz o zaten ya durur ya vurur.... Temel'in ASD sistemini biliyorsunuzdur sanırım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 (düzenlendi) Benim arabada var mı acaba böyle bir sistem hiç haberim yok, birde kırmızı ışıklarda veya durunca stop edip debryaja basınca çalışma özelliği varmış bende o da yok sanırım. Aktif şehiriçi güvenlik sistemi vardır, otomatik stop-start yoktur, sadece EB motorla geliyor bildiğim kadarı ile. Ocak 11, 2012 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Benim arabada var mı acaba böyle bir sistem hiç haberim yok, birde kırmızı ışıklarda veya durunca stop edip debryaja basınca çalışma özelliği varmış bende o da yok sanırım. Aktif şehir içi güvenlik sistemi sizin araçta vardır. Fakat bahsettiğiniz start/stop sistemi ilk gelen partilerde vardı tdci motorlarda. Sonraki partilerde ve 2012 modellerde yok. Şu an sadece ecoboost motorda standart bu sistem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2012 Aktif şehir içi güvenlik sistemi sizin araçta vardır. Fakat bahsettiğiniz start/stop sistemi ilk gelen partilerde vardı tdci motorlarda. Sonraki partilerde ve 2012 modellerde yok. Şu an sadece ecoboost motorda standart bu sistem. Aktif şehiriçi güvenlik sistemi vardır, otomatik stop-start yoktur, sadece EB motorla geliyor bildiğim kadarı ile. Aynı anda benzer cevabı yazmışız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap