onur ünal Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2012 (düzenlendi) merhabalar focus 2007 collection benzinli hatchbk.. aracın altından tam olarak ön mü arka mı sağ mı sol mu kestiremediğim bir takım sesler duymaktayım.. haftasonu gösterecek yer de bulamadım.. ufak bir sorusturma sonucu z rotu olacağını söylediler... size sorum şudur maliyeti ne kadar olur? serviste mi yaptırmalıyım yahut ankarada bu işi nasıl halledebilirim... teşekkür ederim.. Aralık 9, 2012 onur ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Z rotlarının çok çok masraflı şeyler olduğunu duymadım. Genelde 40-50 tl civarı hallolabilecek parçalar galiba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 (düzenlendi) Aynı problemi bende focus2 aracimda yasamistim arka zrot sorun vermişti.arabadan ses geliyordu arkadan tıkırtı şeklinde .garantiden degistirmistim fiyatı 150-160 civariydi .2sene önceki fiyatti tabi bu Serviste fiyat pahalı olur özel servistede değiştirebilirsiniz Aralık 9, 2012 çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
onur ünal
merhabalar
focus 2007 collection benzinli hatchbk..
aracın altından tam olarak ön mü arka mı sağ mı sol mu kestiremediğim bir takım sesler duymaktayım..
haftasonu gösterecek yer de bulamadım..
ufak bir sorusturma sonucu z rotu olacağını söylediler...
size sorum şudur maliyeti ne kadar olur? serviste mi yaptırmalıyım yahut ankarada bu işi nasıl halledebilirim...
teşekkür ederim..
onur ünal tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 2 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap