Murat K. Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2012 (düzenlendi) Gecen ay 8" navigasyon, st spoiler ve geniş ekran km gösterge saati en son geri görüş kamerasi montaji Aralık 9, 2012 Murat K. tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Vidaların çok büyük ve çirkin durması dışında güzel bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 (düzenlendi) Gecen ay 8" navigasyon, st spoiler ve geniş ekran km gösterge saati en son geri görüş kamerasi montaji Yanlış mı görüyorum yoksa Kamerayı doğrudan Gövdeye Normal Vidayla Monte mi ettiniz ?!!! Umarım öyle birşey yapmamışsınızdır.... Aralık 9, 2012 Bora A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Güle Güle Kullanın Biraz Daha Detaylı Foto Ve Anlatımla Bilgi Verirsiniz Daha Faydalı Olabileceğini Düşünüyorum,Tekrar Hayırlı Olsun... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Yeri var kesip yerlestirdim vidaylada tuturdum:)) Bagaj kapaninca vida gorunmuyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Utku Özen Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Satın aldığınız OEM navigasyonun modelini ve mümkün ise fiyatını paylaşabilir misiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat K. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2012 Modeline bakmadim fiyati toplamda 1500 tl ye mal oldu bana cok memnunum iphone sarji cikisi 3g internet baglanti girisi ve usb var iki tame sd kart girisi var biri navigasyon digeride muzik resim gibi dosylari goruntulemek icin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap