Aydın Baran Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2012 Arkadaşlar dün tesadüfen bir arkadaşım gördü; aynanın altında düğme gibi bir şey var; ne işe yarar çözemedim. Tüm focus3 lerde var mı bu? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 ısı sensörü, hemen hemen tüm araçların dış ısı sensörü sağ aynanın altındadır 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Basıp çıkarmak için mi yoksa vuuu var hepsinde diye hatırlıyorum uzaktan bakınca gözüküyordu öyle bişey. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 ısı sensörü, hemen hemen tüm araçların dış ısı sensörü sağ aynanın altındadır Yapma yav; bilmiyordum bir şey daha öğrendim böylece. Tesekkurler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Yapma yav; bilmiyordum bir şey daha öğrendim böylece. Tesekkurler. Ben Yakupun bilmemesine şaşırdım abi Pekii göğüs üzerinde ortada ön cama doğru olan yuvarlak sensörün ne olduğunu bilen var mı? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Ben Yakupun bilmemesine şaşırdım abi Pekii göğüs üzerinde ortada ön cama doğru olan yuvarlak sensörün ne olduğunu bilen var mı? Öytt Ben onun tampon içinde olduğu biliyordum..Araştırak mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Öytt Ben onun tampon içinde olduğu biliyordum..Araştırak mı 1 tane olduğunu kim söyledi ön tampondakini araç kendi kullanır ayna altındakini sana gösterir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Ben Yakupun bilmemesine şaşırdım abi aynen :kıhkıh: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Ben Yakupun bilmemesine şaşırdım abi Pekii göğüs üzerinde ortada ön cama doğru olan yuvarlak sensörün ne olduğunu bilen var mı? Far sensörünün olması lazım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Muhammed Keser Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 ısı sensörü, hemen hemen tüm araçların dış ısı sensörü sağ aynanın altındadır Dün bende farkettim ama benden önce açılmış konu:) teşükkürler yeni bişey daha öğrenmiş olduk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Far sensörünün olması lazım.. sıradaki cevap: uzaktan kumanda alıcısı bu konuda çok yaratıcı cevaplar var 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Far sensörünün şeysi nerde abi o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Far sensörünün şeysi nerde abi o zaman Cam'da olum onu nasıl bilmiyorusun sen heee 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 yağmur sensörünün ki camda abi ben öyle biliyorum yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 yağmur sensörünün ki camda abi ben öyle biliyorum yani Yanyana olamıyor yani muckk 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 çapkın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Aydın Baran
Arkadaşlar dün tesadüfen bir arkadaşım gördü; aynanın altında düğme gibi bir şey var; ne işe yarar çözemedim.
Tüm focus3 lerde var mı bu?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 19 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap