Aydın Baran Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2012 Arkadaşlar dün tesadüfen bir arkadaşım gördü; aynanın altında düğme gibi bir şey var; ne işe yarar çözemedim. Tüm focus3 lerde var mı bu? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2012 Daha geçen gün arkadasima sordum valla her arabada var ne bu cikinti ya diye oğrenmis olduk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tolga Ata Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2013 Bu cikintilar aynanin icinde biriken suyun rahat tahliyesine yariyor eski araclarda bile var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2013 Bu cikintilar aynanin icinde biriken suyun rahat tahliyesine yariyor eski araclarda bile var ne alakası var? solda neden yok? İnanmayan açsın kontağı sağ koltuğa oturup camdan parmağını sensörün üzerine koyup göstergeyi seyretsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2013 Çıkıntının ucu açık değil, siz farklı bir şey ile karıştırıyorsunuz muhtemelen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Aydın Baran
Arkadaşlar dün tesadüfen bir arkadaşım gördü; aynanın altında düğme gibi bir şey var; ne işe yarar çözemedim.
Tüm focus3 lerde var mı bu?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 19 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap